Tabung Maya Puteriku :P

Monday, September 26, 2011

Abduction - Leisure Mall

Salam....

semlm kami ke Leisure Mall, cadang awal nak tgk cite ni...


masa tgk cite Johnny English hari tu, si gurl terpandang cite tu kuar 22/9.... so hari2 dia tuntut .... :)
tapi kan, boleh kat GSC - Leisure Mall nih xdop cite tuh, huhuhuhu
rasa kemalasan plak nak melencong ke The Mines

so hb pujuk2 si gurl tu tgk cite Abduction....


pendek kan cite, xyah la korang tgk cite ni, x tau nak bg bape bintang...huhuhuhu
hb siap membebel, marah2 kt pompuan heroin cite tuh...hahahaha
ada rasa nak kuor pun ya gak... :P
tp kalau korang nak tgk pon, ape ada hal, korang yg membayo kan??? :P

ermmm, kami dok aim nak nengok cite ni plak...ehehehe
teruja nengok sedutan nya.......

7 comments:

kakngah said...

lembah takde panggung..
huhuhu!!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Kakngah : tunggula kot2 kuor kt Astro first....:) x pon tggu DVD hehehehe

YOUsoF said...

Real Steel tu dah lamaaa saya tunggu! Harap² dapat la tengok sebab dah lamaaa juga saya tak ke pawagam.. ;|

MaMa AiNi said...

salam abby..wah melayan sigegurl dipanggung ya...mama dah lama tak kepanggung..layan dvd je..hu2x..

NuNu EeRa said...

hampir2 nak bli tiket abduction aritu.. tpi bli raye xjadi.. sma jgk kot.. better xyah tgk cite tu..

Ekmi Rabat said...

baru la ingat nak gi tengok sbb ada Taylor Lautner tu. tgu download aje la

Melati Qistyna's Mummy said...

Yousof : akak pon Dok aim, sama2 la Kita tunggu ye


Mama aini : saja je Ma, bwk Dia jenjalan, xde ape buat, tgk la wayang, tgk DVD best ape, leh tgk sambil baring2....


Ekmi : hehehe, bg akak x wape best la, tunggu je DVD kuor...