Tabung Maya Puteriku :P

Monday, August 22, 2011

Plan tak Menjadi.......

Salam......

Plan A : tgk wayang cite Apes
Plan B : hb nak gunting rambut

plan awal nak tgk wayang, tp memandangkan byk sgt yg nak di buat, cancel awal2 plan yg tu, so gerak ke Galaxy Ampang, cari2 saloon yg available.... tp nan ado....huhuhuh.
hb end up ngan plan C yg x terfikir pon nak buat sebelum tu.....


hah ko, berair mata hb menahan sakit....hahahaha (RM30 utk stengah jam) urut blkg badan jer, sbb dh lama dok komplen leher dia x selesa.....

abes je hb mengurut, terus ke JJ Maluri, dlm kol 630 kot..... seb baik dh booked awal2 kat nandos, lau x mmg xde tempat.....
2sets 1/2 chicken & 2sidelines

 1/2 chicken with rice.... ni hb nyer :P

kitaorg nyer 1/4 chicken with rice each... air strawberry tu share 3org...ehehehhe

 budak kelaparan.... org lom mkn, dia dh start mkn, siap posing lg...huhuhuh

ber iPAD sementara menunggu dgn 3G yg hb br beli, xyah nak tunggu wifi free lg..... :P

 licin..... fav si gurl, xyah nak gaduh suh mkn, dia akan mkn sendiri jer :)

errrr, sblm balik... hb belikan ni :P
tengs yang... ehehehe

11 comments:

Rt-qaH said...

wahhh seronoknya dah shopping. tqah x tau bla lg nie. adoyaii..

MaMa AiNi said...

kalau nak berbuka kena cari restoren yg kat shopping komplek..he2x...pas tu blh menyoppin sekali kan?..aha kan dah dpt satu kasut raya...

lagenda said...

wah..wah..wah..ada org dpt kasut baru yea......!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Rt-qah - hehehe, single lg senang, xyah piki nk soping tuk anak2 :P


Mama aini - aha, tol tu ma....dh kekenyangan pun sempat lg sauk satu :)


Mak - keh3x...... Kebetulan Ada sale mak :)

Rt-qaH said...

hehehe..betul lah kakak. last2 mnt pun x kesah. =D

bdk johor said...

lu suka lar dapat kasut baru.
tu yang asik tersenyum jer dari pagi sampai malam.
hahaha

Kak Imun said...

Salam, mumyQistina. Hehehe...suka tengok qistina makan, kesian dia, lapar kan.....:D Hari ni kak sekeluarga berbuka puasa ala kadar saja, ala2 makan malam gitu, simple saja....:D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh sedapnyer juadah berbuka sis...

uik..ngeri tgk sampai berbirat blakang badan tu..huhu.jemput dtg beraya umah saya ye sis,dah ada kasut raya tu kena jln raya jauh sket

ASSOYFINGER67 said...

dapnyerrrr!:D

el said...

wahh kasut raya...
aku pun nak gakkkkk
esok lusa mau terjah sopin mall

Melati Qistyna's Mummy said...

Bdk Johor : errr, mana Lu tau beb? :P


Kak imun : simple tu lg best, kitaorg pon buka lauk pekasam, lg laju mkn...hehehehe


Lydia : aah, mmg ngeri.... Akak kt mersing, jauh gak ke segamat tu..... Kitaorg blk pon insyaAllah mlm raya, hb x dpt cuti pjg....


Assoy : hehehe, tu fav qistyna tu... :)


El : hah, terjah, jgn x terjah.... Tgal bape ari lg je nak ukor sopin mall...heheheh