Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, August 25, 2011

Ehh, ada tiga la..... :)

Salam........

mmg dh laaaaamaaaaaa........ sgt tak check Nuffnang ni.....
ye la, update pon suam2 kuku, nak cek pon x semangat...keh3x....
td saje2 je cek, ada 3 BE melekat.... xtau la bila startnya...hehehe


terima kasih Nuffnang, muakkksssss........

p/s : tak tau la bila hb nak p claim tiket wayang neh, manjang bzzzzz je..... kang expired plak...huhuhuh

5 comments:

el said...

amboiii 3 ketul ko dpt..bertuah murah rezeki..caiyok2..

Melati Qistyna's Mummy said...

EL : aah tu lah, yg ME pon ade 7, aku xtau bila BE dptnya.... maklumla, aku ni kan suam2.....heheheh

lagenda said...

wah..wah..wah..rejeki tu abby. Mak ni nan adooo langsung melekat 1 pun. Dah lama gersang dah. Rasa nk sentap pung ada..hehehe

MaMa AiNi said...

wah..tahniahlah abby !!..ni akan buat abby lbh bersemangat utk berblogging kan?..he2x..

Melati Qistyna's Mummy said...

mak : alah mak, org walau melekat 10 pon, belom tentu masyukkkk..... trepik kurenggg.... tah2 2/3 posen jer...hehehehe


mama aini : ehehehe, org ni ikot mood ma, lau ada mood baru update....hahahah... boleh? :P