Tabung Maya Puteriku :P

Monday, August 15, 2011

Buka Puasa di Cititel Mid Valley

Salam......

lama x jengah blog ni, blog kengkawan tu ada gak di jengah... baru baik domam...huhuhuh
nak menghapdate pon x semangat, asyik barriiinngggggg je......
makan pon, luah balik.... Alhamdulillah skang ni beransur....

pic ni dok peram lama dh, tu pun hb yang tolong uploadkan...hehehe mekasih yang
ni masa 1st week of puasa kot, hari Jumaat... ramai2 ngan kelik hb berbuka kat sini...
harga nya mcm kt bawah :-

Dewasa : RM65
kanak2 : RM35




tp sebab book by group, ada promotion, 10 + 1 (free)
menunya, biasa2 aje...... tp kalau yg minat kambenn tu, suka la kot.....
tp sate dia sedappp P
dah tu jer,

5 comments:

MaMa AiNi said...

patutlah bila mama dtg rumah ni, sunyi je..rupanya abby demam !!..bestnya dpt makan dgn kawan2..he2x..

mr.curly said...

fuhh, dasat tuuuu..alhamdulillah

p/s: aik! dh mkn tp luahkn blk..ooo peknen ehhh..hikhik

lagenda said...

owh..demam rupanya kamo ye abby..seb bek dah kembali kebah hah!

el said...

ko peknen ke wei...tahniah :)

sedapnya kambennnnnn...

Melati Qistyna's Mummy said...

Mama Aini : hmmm tu la, seb baik dh kebah....


Mr Curly : haishhh, mana ada, masin mulut lu kang...hehehe


Mak : yela mak, sian dorg tu mkn main sempat jer, nak2 bulan pose ni...


EL : mana de beb, kosong g...hehehehe