Tabung Maya Puteriku :P

Tuesday, August 16, 2011

Beli & Belah Laju2 kat Sogo :P

Salam.....

ni acara perabis duit tuk raya kt Sogo aritu.... 07/08/2011
org lain awal2 dh siap2 beli baju raya, kitaorg baru la nak hegeh2 pegi beli....
sampai stok saiz pon byk yg x ada....
tp org boleh tahan la ramai gak, toleh kiri langgar, toleh kanan langgar...huhuhuhh
nak snap pic pon xdan.....

kitaorg pegi pon naik LRT jer, x sanggup nak menempuh jamed KL.....

si gurl ni satu, kalau naik LRT, bukan dia nak duduk even ada seats..... xcited sgt, jrg2 skali baru dapat naik train....hehehehee
Alhamdulillah, akhirnya setel la bab2 baju raya ni, tang kueh2 tunjuk plak.... :P

korang nya persiapan cemana lak yer, mesti dh siap lama dolu kan???

7 comments:

el said...

aku smlm pun sopin baju anak2..best giler
baju pun lawo2..geram a ku
tp semua tu en. od yg bayo...akudok riso lg lah..boleh lg ke ni nak beli..
beli beli beliiiii katanya..haahaha

cik panadol said...

wah dah shoppen....sy jugak yg tak shoppen lgk! :(

Ummi said...

kak..sy ni pon tadapapa lagi..seronoknya sopeng..tak sabar nak sopeng jugakkk

kakngah said...

ko kata ko baru tergegeh2 nak beli??
aku lagi nok..
sampai la ni satu hapah pun tak beli lagi.
rasanya, tahun ni may b aku skip dari ukur lantai sogo & jalan TAR.
eh! leh caya kewww???
wakakaka!!!

MaMa AiNi said...

abby...awal2 dah siapkan persiapan raya ya...he2x..mama tak buat apa2 pun lagi, mood raya takde..hu2x..senangkan abby beli awal2, kuih mama pun menunjuk je..

lagenda said...

untuk anak2 dan pokcik dah siap dah. Cuma mak aje yg nan adooo baru rayanya. Hehehe...

*sengaja cari sbb nak pi sopink bnyk2 kali. Kahkahkah*

Melati Qistyna's Mummy said...

EL : tu la, dh sopin sesiap tuk anak ni, pale otak x beban sgt....nak2 kalau ada yg tukang bayo....hehehehe


Cik Pana : single mingle ni senang, last minit pon boleh jer... :)


Ummi : xper, minggu depan borong sakan nooo :P


Kakngah : keh3x.... boleh ke ngah? tp baju anak2 tetap kena bali, walau makyong xnak beraya, ye dop? :P


Mama Aini : mama anak dh beso, senang skit, dorg boleh pilih sendiri...nanti slow2 dtg la tu mood nye :)


Mak : hehehehe, sib baik pokcik x baco blog neh, lau x kantoii :P