Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, July 23, 2011

Unexpected Gift - Fresh from Oven :P

Salam.......

hari ni, [read as smlm.. 22/7]... selain dari kezutan yang ni...... ada lagi kejutan yang ke2.....

kebetulan hb ada keje luar, so dr site terus je nak menghala ke rumah....masa odw balik bigboss hb call suh singgah ofis....
katanya ada nak bagi sesuatu kat wife n daughter....

sekali hb smpi ofis, bos nye hulur 1 big box..... siap dr obersea lagi :P


smpi umah, dgn excited nyer....terus buka n taraaaaa........



gulppp!!!!!

smpai saat ni..... masih lagi x tau napa bos nye bagi kt mummy n gegur.....
hb pon masih lagi hairan bin ajaib..... :P


ape2 pon terima kasih byk2.....hehehehe, dapat la kita org ber IPAD .... Ipad II lagi tu...... :)
si gurl dah test dah main game potong2 buah tu......




Nota jari kelingking : besok [read as 24/7] bday hb, ni hadiah pre-bday dia kah??? tp dapat kt wife n anaknya plak..... :P  errr, btol ker Ipad 2 lom ada kt Malaysia........ :)

8 comments:

kakngah said...

bossss...
ada keje kosong tak??
:P

el said...

puhyooooo bertuah bini n anakkkk dpt IPAD 2 tu..jeles kemain aku hahahahaha
baik betul boss eh..igt kan bini anak buah dia..gud pya boss..bos company ape ni..ada keje kosong x heheheheh

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : hehehe, den pun masih g bermimpi nih... heheheh


el : keh3x..... Alhamdulillah rejeki kami :) boss co. IT

lagenda said...

huiyooooooooo...gila baik bos tuh!!

Err...ada kija kosong lg x??

MaMa AiNi said...

baiknya hati boss tu..he2x...hb yg kerja, wife n ank yg dapat ipad 2..untungkan abby !!..

caliph shuriken said...

susah dpt iPad 2 ni.. congratz ^^

zul permatang badak said...

minat juga...ipad, tapi luit tatak ooo,.....bil api/air belum dilunas lagi....
bila tak tau boleh beli...
pandang2 je.....

Melati Qistyna's Mummy said...

mak : heheheh, hb kita smpi la ni masih x pecaya, napa dia bg kt anak bini eh...hehehehe


mama aini : aah, betul2.... bak kata hb... dia yg keje teruk2, anak ngan bini eh yg dpt hadiah....hehehehe


caliph : hehehe, tengs....


zul permatang badak : kalau nak beli sendiri, xtau bila jaman la, tah2 x terbeli...heheheh. ni org kasi, amik je la... :)