Tabung Maya Puteriku :P

Monday, July 18, 2011

Sports Day & 1Murid, 1Sukan, 1Malaysia

Salam....

dua event tp cheq update sekali harung jer, sebab penyakit M ni kuat sangat... :P
ini sempena hari sukan sekolah si gurl......


 tunggu turn nak amik hadiah
 penyokong kuat si gurl :P

dapat gak 1 pingat, jadi la kan dr kosong... dh mmg 1 je acara dia masuk...heheheh. awat la hitam sgt muka anak cheq tuh...


yang ni plak, hari Sabtu yang berikutnya.... 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia..... rasanya semua sekolah kat Malaysia ada buat kot.....  :)
yang penting, dedua event tu wat hari Sabtu, dan hari Isnin berikutnya diberi cuti....hehehehe

video
tapi budak jah Satu x lari pon, jah Dua & ke atas je buat larian, makpak kalau nak join pun buleh.... tp cheq x join pon... :)

3 comments:

MaMa AiNi said...

semua kanak2 sibuk ngan sukan 1Malaysia..he2x...mama dah rehat ngan aktiviti kesekolah camne..ha2x..sukalah sigurl dpt adiah pingat tu..mesti dia rasa bangga ...

lydiamiza said...

wahh seronoknyer ati bersukan.mesti dia hepi kan kak.

Melati Qistyna's Mummy said...

mama aini : hehehe, ni turn abby lak ma :P
aah, hari memula dpt pingat tu, nak tdo pon tgk lagi, mcm Hari ini dlm sejarah hidup dia tuh...heee


LM : eheheh, budak2 kalau main, mmg laju je.... :)