Tabung Maya Puteriku :P

Monday, July 25, 2011

Happy Birthday to You.......

Salam......

n3 ni dok terperap kat draft, cadang nya nak post smlm, 24/7 terlupa plak....huhuhuhu.... sorry dear :P

buat first time mummy xde beli kek tuk befday daddy, makan je la Macaron CikMin yang setappp tuh :P
apa2 pon Selamat Hari Lahir ye yang.... smg sentiasa sihat & kuat untuk jaga mummy ngan Aty :)
dan semoga daddy terus ngan sifat humor daddy xkan berubah sampai ke akhir hayat....
kami sayang daddy.......


ni kad yang Melati buat utk daddy nyer...hehehehe



dari kami puteri hati daddy :P
|
|
V


sempena besday daddy, kami dibelanja tgk Harry Potter :P

10 comments:

el said...

wahhhh best nye
besday dd...dd banjer syok tul

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh ati suka bergambar kat situ ye??epi besday wat daddy ati.

Hanis Azla said...

semoga dia terus mendapat kebertanan umur hendaknya..

Ellen said...

wah....kak abby...hubby ellen besday nya 18/7..adeii..dekat2 plak..ahhaaa

lagenda said...

hepi besday to him ye..Err papa punya besday,mcmana mummy dan ati yg dpt hadiah yek??konpius..konpius..

mr.curly said...

hhepi besday tuk hubby...moge murah rejeki, pjg umo n sentiase diberkati..insyaAllah

Melati Qistyna's Mummy said...

terima kasih buat semua, doa kalian amat kami sekeluarga hargai... :)

MaMa AiNi said...

hepi bezday buat hb abby...semuga berbahgia selama2nya !!!...amin

kakchik@ella said...

laaaa .. awat tak dak kek? If not we can blow blow tgether. hihi.

.: iEyLa :. said...

hihi...xlepas kain dr gurl ek.. hihi