Tabung Maya Puteriku :P

Tuesday, July 19, 2011

Dah Boleh Di Lepas Bebas.... :)

Salam......

ni kali ke 2 gurl naik benda alah ni, 1st time ari tu takut gak nak bagi dia naik sendiri....
tapi la ni dah boleh dilepas bebas..... tp nak kena ingatkan dia guna butang slow jer, jgn butang laju, kang terbabas...huhuhuh

video

9 comments:

el said...

ritu aku lepaskan arwen mau dia langgor semua org..abg jgn le dah terer dah hahahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

hehehhe, tu pon risau gak, kot2 terbabas / dilanggar nyer org....huhuhuh.

Amy Syaquena said...

x leh buka la video tue mungkin line saya slow kot huhu..

p/s: salam kenal saya follow blog nie.jemput ke blog saya

Melati Qistyna's Mummy said...

hmmm, mungkin kot, akak buka ok je.. :)

salam kenal gak, nanti akak ziarah ye dik :)

MaMa AiNi said...

kenapalah kanak2 suka ngan mainan ni?..ha2x..mama masa kecil2 takde mainan ni lagi..abby pernah try ke?..

abah khalisha said...

Training memandu dari kecil..hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

mama aini : aah penah try skali, nek ngan gurl masa memula dulu, x bg dia naik sensorg... moto tu leh naik berdua, mama pon buleh yo... :P

abah khalisha said...

kecik-kecik dah training drive..sng ambik lesen nanti ni

Melati Qistyna's Mummy said...

abah khalisa : hehehe, aah tol tu, nanti sonang :P