Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, June 25, 2011

Teka kita orang kat mana sekarang? :)

Aritu turn Mak Lagenda. Kali ni, turn kita orang plak 3H2M

7 comments:

lagenda said...

hihihi..enjoy ur holiday beb!

MaMa AiNi said...

abby..sori jika ada apa2 kekurangan ya!!!.. hu...hu...

el said...

oooo tiara beach resort melaka eh
hang dah terjah...
giliran aku lak nti..bior si kecik tu beso skit hehehehe

apek poyo said...

ni lah org eh yg clash ngan den mggu hr tu..ekekekek..takpo lain kali den pulak

Melati Qistyna's Mummy said...

mak: hehe, si kecik tu je yg enjoy sakan, mandi smpi kecut :)

mama aini : xde prob ape2 la mama, lain kali lau nak p leh amik ngan mama g :)

el : tbr kek PD nun, bkn kek Melaka la beb :P

try la, anak2 y syok lebih, kitaorg pon dh poie kali ke 3 nih...heeee

Melati Qistyna's Mummy said...

apek poyo : eh yeke...heheheh. xpe, lenkali nak kena buk awai2 :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..wah syoknyer..tiara beach resort?cam menarik je..

miza dah blk malaysia hmpr 2 mgu.ada je kat sgmt ni.hihi