Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, March 23, 2011

Scrap Book & Old Town lagi.....

Salam.......

kemalasan melanda utk meng update goblog ni...huhuhu
xtau napa, mb sbb dok layan cite Korea kot......
rutin bila gurl bersekolah...... pg antr gurl ke sekolah ngan hb, balik bekpes ngan hb, pastu balik umah, kemas apa yg patut.... kol 9-10pg...mesti tercongok depan tv layan cite korea neh....heheheheh
best gak cite nyer, ada sedih, ada yang kelakar......

ni cite ahad lepas, byk lg yg x ber update, yg bwk gurl p hospital la... for her general checkup... yg ni later2 update lah... :)

ahad hari tu, kitaorg x kemana belah siang nyer, dok gigih siapkan scrap book si gurl neh..... almaklumla..... beli printer pon last minute ehehehe......
buat scrap book sambil teman hb nengok cite sini ada hantu.....huhuhuhu
cheq macam biasa, byk x tgk dr yg tgk :P


:.thehehe, tekun si gurl nyiapkan scrap book nya, sambil di bantu oleh daddy & mummy :P.:




 :.cita2 nak jadi jururawat...... :) .:



belah malam nyer hb ajak p Old Twn yg sepelaung jer dr umah....heheheh
we makan2.... menu seperti di bawah....

 :.Dry Ipoh Hor Fun.:
 :.Hazelnut White Choc & Enrich Choc.:
 :.Kaya butter Toast utk si gurl.:
 :.Curry Chicken Rice.:
 :.ehehehe, nakal...nakal... saje je dia buat cenggitu.:
:.ni lah padahnya kalau mkn smbl berborak.... :P .:
 :.licin......:

3 comments:

mr.curly said...

yela kan, org dh printer tuuu..hikhik

laaa..citer korea lu layan ke, mcm xcaye je??..hehe

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : hehehe, last minute nyer koje tuh :P

dh lama x layan sejak winter sonata, tp kan wa membosan dok umah, layan je la... heheheh

el said...

wahhh old town best tu...tgk je lah eh tgh pantang...
bestnye tgk mcm2 leh buat ngan printer tu..smgt anak hang kan hehehe