Tabung Maya Puteriku :P

Monday, March 21, 2011

Sabtu lepas & Sabtu lepas...lepas...

Salam............

apa aktiviti korang sabtu lepas yer, kitaorg ni cm biasa2 jer.....
Jumaat mlm hb kena p bsn... keje...keje.... huhuh
so, sabtu tu kitaorg x cadang nak keluar pon... tp hb ajak tgk wayang plak....
keluar pon agak kelewatan....... dpt show kol 1:45ptg....... tgk...

:.World Invasion : Battle Los Angeles.:
tp nak dipanjangkan cerita..... dekat pukul 2 pon kitaorg xleh masuk lagi....huhhuh
tanya ngan kaunter, boleh dorg ckap ada masalah skit, jap lagi leh masuk.....

:.si gurl membosan, tunggu lama sgt.:

nampak x kaki2 yg sedang menunggu nak masuk.....
last2 kol 2.05 camtu kot br boleh masuk......

skali masuk, dh 10 minit tayangan, boleh dorg salah pasang cite lain, cite 'I am no four' huhuhuhuh. haru betol la........ hari ini dalam sejarah... malang bertimpa2.... 
bak kata hb, ntah2 org yg jaga tu cuti, pastu xdak sapa yg tau nak pasang cite....heheheh
last2, kol 2:30 br kitaorg boleh tgk cite tu..... ahahaha
dah la adik den ckp nak dtg umah dlm kol 5ptg, hadoiiii

kesimpulannya cite ni biasa2 aje, dr awal sampai akhir menembakkkk je keje dorg... kalau sapa2 yg suke cite ganas2, suka la kot cite ni...ehehee

abes je cite, bergegas terus ke umah n end up ngan order pizza tuk adik yg datang tu sbb x dan nak prepare ape2 dah.... :)
gambo pon x snap,sibuk punyer pasal... lagipon dorg [adik, wife & 2children] datang skejap aje, kol 6:30 dah balik.......

yang ni plak cite sabtu lepas...lepas....hehehe [xdan nak update]
my BIL ngan wife dia bwk anak nyer [1st anak buah kitaorg - sbelah hb] yg berusia x sampai 2 bln....hehehee.....
ni pic nyer

:.tgk pipinya... ya ampun.:
*pic cilok dari fb ayah eh.....

sorry yer Hariz, makngah ngan pakngah lupa nak amik pic masa Hariz dtg sbb excited sgt dpt tgk anak buah....hahahaha
si gurl plak, pegang nak, suh cium malu.....heheehe
adala sepupu dia yang belah hb... :)
moga membesar sihat & kuat ye Hariz.....

8 comments:

bdk johor said...

ape qis? citer tu byk menembak jer? huhu..wa memang suka citer cenggitu. nk lagi yg ganas2!! hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

bdk johor : aah, dr awal smpi akhir nembakkkk je keje dorg.... wa rs lu ngn keli elok tgk cite neh...hahahaha

kakchik@ella said...

takmo pegi la camtu. kc tak suka tembak tembak. hihi

mr.curly said...

ala..wa xsuke pade keganasan, wa xsuke pade rmbut yg pjg, wa xsuke bcampur dgn mat2 moto (ehh dh mcm citer Azura la pulakkk) hikhik..

mak ai! tembun nye baby tuu..geram!!

Melati Qistyna's Mummy said...

kakchik : ehehehe, bukan jiwa kc tu, xyah la nengok :P

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : wa dgar dak joho br nak banje lu tgk cite nih, tp lu s ke plak....keh3x....

tau xper, dh mcm ada buah pear sbijik kt pipi tuh... :P

noraim said...

kalo hujung minggu jek, mesti akak berjalan. best lah jd akak. hihi.

Melati Qistyna's Mummy said...

noraim : bkn akak jalan jauh pon, saja bwk anak akak keluar jer, sian dia seminggu dok umah, bkn leh kuar pon, maklumla dok umah atas kan....ehehehe. nanti kalau aim dh ada anak, aim akan paham :)