Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, March 2, 2011

PIBG SKPP 1

Salam......

mesti ramai antara korang yg dah penah pegi mesyuarat PIBG sekolah kan ? Bagi yg dh ada anak la.... yg lom kawen lagi tu,dok dendiam sudah... :P
last saturday, buat pertama kali nya setelah sekian lama kitaorg pegi ke PIBG, dedulu ada la masa kekecik, ikut ayah....tp tu berabad yg lalu la kan....
katanya start kol 2ptg, first time jugak sekolah ni buat belah ptg, selalunya pagi....siap ada sms tu kat mak pak suh dtg.... dedulu mana ada sms2 nie....hehehee
kitaorg smpi dlm kol 2++ pon belom mula lagi, last2 dekat kol 3ptg br mula.....
mana2 anak2 yg nak masuk peraduan mewarna, leh join, tp tuk kelas 1,2 & 3 sahaja yea...
si gurl pon join la, xdela membosan dok kt mesyuarat tuh....hehehe

 :.si gurl yg gigih men kaler :P .:





:.antara bebudak yg join sekaki.:



:.antara ibu bapa yang hadir.:
Mengikut kata guru besarnya, tahun ni ramai dari yg sebelum2 ni.....tp byk gak kerusi yg kosong...ye la kan, murid pon +-300 jer, xde la smpi penuh satu dewan tuh kot.....

:.ucapan aluan dr guru besar.:


 

 :.persembahan silat & taekwando dr murid sekolah.:

*Ada lucky draw, tp lupa nak snap pic nyer... huhuhh. byk ohh hadiah.... dlm 30 kot, tp cheq mmg x lucky la...huk3x...


tp kitaorg dh balik seblm abes mesyuarat, huhuhu. pjg beno, dekat kol 6 pon lom selesai....huhuhu. si gurl plak sentap ngan daddy nyer, sbb xnak tunggu dia amik hadiah utk coloring tu, hehehee. sentap sbb penat pon yea jugak.... :P




8 comments:

el said...

aku bab mesyuarat ni yg x suke.leceh..nak2 lama bebeno kan
eh mesyuarat ni siap ada persembahan..kalering bagai...hahahah

Melati Qistyna's Mummy said...

el : hr tu poie nak terai test tgk... :P

aah, ade kalering , persembahan bagai... siap cabutan bertuah lagi, tp aku xdak tuah la beb...hehehee

Hajar Rasdi said...

apa nama full SKPP??

Melati Qistyna's Mummy said...

puteri pandan 1 dik... nape yea ? :)

Ellen said...

Ellen tak penah nak join PIBG sebab Nemonya sekolah cina..mereka cakap cina..Ellen tak reti..miahahaa

kakngah said...

amboi!
meeting PIBG cam temasya dah.. siap lucky draw.. hihihi!!!

Melati Qistyna's Mummy said...

ellen : hahahha, tu lagi parah tu len, pegi jer join, x paham kalu, nanyer je ngan nemo....hehehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : hah, tu la ngah, best tol skolah serg neh, dedulu xdak pon :P