Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, March 24, 2011

Pasar Malam... Yukk

Salam.....

hari selasa lepas, me n hb ke pasar malam....tinggal kan si gurl sensorg...tido.. :)
melaju jer kitaorg p beli apa yg patut.....

:.mangga & cheese cake.:



sedap oh cake tu, kitaorg kalau pegi mesti beli cheese cake atau choc cake kt 1 pakcik tuh......ni hb dah makan, si gurl plak bwk bekal p sekolah...
mangga tu pun manis oh.... murah pon murah.... 2kg nam hengget jer..... huhuhu


hb beli cite ni
yang ni pasal pembunuh upahan.... 

yg ni gak.... matik la kalau org gomen tau...huhuhuhu
yang ni plak pasal sang suami cuba selamatkan wife dia dr penjara sbb wife nye di tuduh membunuh...


eh, dedua best lah.... :)

20 comments:

kakngah said...

cheese kek tu kalau mkn sesejuk + kopi o.. pergh!

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : tol tu ngah, tu la pasal dh tinggal stengah tuh, mkn ngan kopi aik cheong :P

AngahSayang2314 said...

kalau makan cheese cake sedap tueee yum2

madammondoq said...

wah..sedapnya cheesecake..

nak tahu tak apa panggilan hangit yg saya dapat?
salam singgah ke blog saya..
TQ

Ummi said...

die tinggal sensorang kt umah ke kak?

mr.curly said...

patutla si gurl sempat chat2 dgn wa ari tu..die tgl sorg ropenye..hikhik

el said...

ni yg buat esok aku kena g carik ciskek ni sblm admit ahad ni nk mkn mcm2 lah hahahaha

TheFusionTea said...

Aslmkum, sedap tu mangga, nak gi cari aa nanti :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Angah : mmg sedap ngah..... :)

Melati Qistyna's Mummy said...

madammondoq : betul tu, heheheh

salam kenal,nanti kite terjah ye :)

Melati Qistyna's Mummy said...

ummi : aah kin, dia tido, lagipon dia dh beso la kin, bkn kecik cm kakak ina tu, kitaorg p pon skejap aje, pasa mlm tu dekat aje ngn umah :)

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : dia chat ngan lu masa lm mimpi ke, sbb masa tu dia mentido.....hehehehe

p/s: sib baik lu ade tlg jaga kan dia...hiks..

Melati Qistyna's Mummy said...

el : tu mmg kena cr el, belasah je ape yg terlintas, kang dh meletops, xleh dah...hehehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

thefusion : aah mmg sedap, manis... murah pon murah... :)

kakchik@ella said...

cis kek my feveret .. mangga pon. len kali makan ajak la kita sekali. hihi

Princess Nur said...

sy pun baru gi pasar malam..beli durian :) hihi

mamasuri said...

nampak sedap pulak cheese cake tu..huhuhu...dah lama tak beli vcd ni..layan...

akid azami said...

best tak cite ni? :D

IFA Athirah said...

sedapnye cheese cake tu. http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

josrevalution said...

salam.. mmg sedap cake tu.. nk bli l;h cake gtu nti huhu.. mkn smpi knyng..hehe.. mkn cake sambil mnum jus oren..emmm sdp.. hehe i folo u. folo me jg yer tuan blog..
blogger menghapuskan blog untuk blogger yg masih belum beralih ke gmail sebelum 25 jun 2011!!betul ke?




javascript:alert(c=0)