Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, March 19, 2011

Misi Peribadi.... :P

Salam.......

lama gak x berupdate blog, cuti sekolah seminggu, den pon cuti...ehehehe
update yg ni dl, ada lagi yg terdahulu, tp nak gak update yg ni... :P

ni adalah misi hb utk mencari sesuatu..... sbb gurl nak kena buat buku scrap ttg 'Keluarga Saya'....huhuh
skang neh, kekecik g dh nak kena buat scrap book hek....... haru toi.....
omak eh dh lama x sekolah, so cm blur2....hahaha

so ni misi kitaorg ptg td.... ke Tesco

:.si gurl tu br abes ngaji Quran, tu yg berbaju kurung tuh...hehehe.:

:.telek2..... belek2.:


:.nak kena bayo dl, pastu br buleh ngetest.:

:.setelah di telek2, amik je yg RM149..... ok la tuk si gurl.:



 :.printer tuk si gurl, walau harga nya murah, tp ade 3features... [print, copy, scan] berbaloi la ngan harga....:


hasilnya.......
 :.copy kaler.:
*kanan tu original, kiri tu copy
 :.copy hitam putih.:
:.ni plak test print.......:

eh berbaloi gak la printer si gurl HP Deskjet 1050 tu....hehehe. yg lom test, scan jer....

printer yg dah di setup oleh hb kt server room nyer sblm berangkat td ke site projek dia, [bak kata si gurl, daddy ni asyik keje jer, pg keje, tghari keje, mlm pon keje...huhuhuh] 
so kitaorg leh la gn pakai skang neh....thehehe. tks yang.... :P


9 comments:

mr.curly said...

wah3 canggih tuuu..hehe

p/s: ayat yg pg keje, tghari keje, mlm keje tu sbenornye si gurl yg ckp ke or mama nye??.hikhik

munna said...

best juga printer ni ye 3 in 1, harga pun murah

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : aah mmg canggih, menjakun jap wa tau ms beli tuh....keh3x...


ehh, ayat tu mmg anak wa yg ckp, memula wa cm... 'eh eh cm org tua lak si gurl ni ckp' hehehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

munna : tol tu munna, mmg berbaloi2... :)

el said...

mmg cun la printer tu...
murah lak eh

Melati Qistyna's Mummy said...

EL : aah la beb, murah pon murah... :)

eh eh, hang lom meletop g ek, moga2 sume nye selamat ye, InsyaAllah.... jgn riso2 yek....

zahirian said...

EH KAK..murahhhhnye..kat umah pakai 3 in 1 jugak tp rasenye jeles tengok rege yg kak beli tu..huuuu

Melati Qistyna's Mummy said...

zahirian : tu la kin, murah kan ? rezki anak akak tu...ehehhhe

Aishah Rahman said...

Printer kita sama lah! hehehe