Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, March 9, 2011

Bara 1 Bistro & C4

Salam..........

Hari kejadian : Ahad lepas
Tempat kejadian : Axis Atrium lagi.... :P

kelambatan lagi menghapdate kejadian...ahad lepas kitaorg p lagi ke axis atrium ni yg ke berapa kali ntah...hehehehe. dulu kitaorg makan kt old town, kali ni kitaorg singgah kt sini plak....

:.Bara 1 Bistro.:


order ini....
:.utk gurl - nasi grg kampung.:

dan ini..


:.utk mummy - Nyonya curry laksa.:

:.hb hanya orange juice, muahahaha.:

eh, jgn xtau, dorg ade buat delivery tau...

 :.delivery service.:

pastu kalau mkn kt situ, resit nyer boleh buat beli perpiyum, ada less 25% kt kedai berdepan ngan Bara 1 Bistro nih...... hehehee, jimat2....

totalnye......

dah abes makan, tunggu hb selesai kan misi peperangan dia plak....huhhuhh



:.sibuk dok men Clash of Kingdom (COK), lebih kurang game Travian, pada sapa2 yg tau .:

pastu, hb ajak gurl p men game sat....
:.tah ape game dorg main, abaikan pic captured gn hp cap ayam neh...hehehe.:


pastu ajak gurl p masuk c4 jap, nak beli brg sket...... sementara hb dok layan COK nyer kt Old Town plak...huhuhuh

:.ini hasil nyer.:

:.air yg di tulis & di order sendiri oleh gurl.:


lepak sini, si gurl bleh plak, tulis ape yg dia nk order lagi....hahahaa


buhsan tunggu hb men game x abes2, ajak gurl p Mr. DIY plak.....


beli ni, utk kelas lukisan nyer, nak kena gn water color plak....


10 comments:

noraim said...

eh, tuh gambar akak eh? first time tgk gmbr akak. hihi.

noraim said...

eh, tuh gambar akak eh? first time tgk gmbr akak. hihi.

mr.curly said...

ado wifi x kek sinun??..nti ingek nk torjah gak arr..hikhik

Melati Qistyna's Mummy said...

noraim : adehhh.... yg lepas2 ado la yang.. :P

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : adooo... ape kelasss xdak, mamak pon skang ado la...hihihihi. kang lu nak terjah tuh, kabo ler, mana tau wa pree...nak gak jumpo artis neh...hahahah

bdk johor said...

ape qis..?? lu nk jumpe artis curly?? erm.. jawabnye 11 tahun lar baru lu dpt jumpe. hahaha.

memang nk terjah nnti tmpat tu. tapi kat situ ade lagu bara (awie) x? hehehe

el said...

murah jugak kt bistro tu eh..bolehlah terjah pas ni...ko banjer eh..:)

Melati Qistyna's Mummy said...

bdk johor : hahahha, pasal apakah lu berkata2 sedemikian :P

errr, bara api ado la...hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

el : boleh2... pas ko banak yo..... jauh tu el, dr penang hah.. :P

mamasuri said...

murah jugak makan situ yek...
ingatkan mahal..hehehe