Tabung Maya Puteriku :P

Friday, February 18, 2011

Tanya Pendapat Pakar

Salam Jumaat semua :P

sat tadi dok la godek2 Nuffnang.... saje tgk2 sbb lama dh x jengah.....
tup tup ade .....

Klik utk tumbesaran selayak nya mata korang yea :P
* Figure terpaksa di birukan, kang nanti ado yg kidnap wa....muehehehe * nan ado*


Buffered Earnings yang ke tiga... Alhamdulillah
tp yang menjadi kebengangan skang nih, BE tu melekat kt Blogshop qistynacorner
Bukan kat Melatiqistyna neh...huhuhuhu
padahal url blog tu bukan guna pon utk BW
tu yang tiap kali [wahhh... bajet mcm byk kali dpt BE] dpt BE mcm...aalalalala.....huhuhuh

dah cek kt Nuffnang akaun gak, yg kt blog manager tu dh ada dedua blog....

so nak mintak pendapatan korang yg bijaksana la ni... :)
harus kah .....


1) delete yg blogshop tu dari blog manager
2) guna nick melatiqistyna masa BW
3) apa cadangan korang ek ?


tolong ek, tinggal kt komen..... kot kt shoutbox, termiss pandang plak....

sambil2 tu, tlg2 kelik2 BE kite kat sini yea.....
 
terima kasih in advance ye.....


Update : as at 19 Feb... sampai 2 BE kt Qistynacorner...huhuh, so korang tlg2 la ziarah sini yer :P

16 comments:

el said...

pilih no. 1 tu

cik panadol said...

yea...yea...tak lame lg ade org da leh cash out! leh open table....!

blogspot tu takpe...biarkan je...tak gangu pape pon....maybe nnt nk tumpang jual barang kt situ, boleh?

i choose melatiqystina as ur nick kak....!

chii said...

melatiqistina ..lgik comercial =)

Melati Qistyna's Mummy said...

el : huhuhu.... kena del ek :P

Melati Qistyna's Mummy said...

cik panadol : muahaha.... jawoh lg jarak nak di cash kan... :P

boleh2, nak jual aju kecik ker ?

mmg ada efek ek, kalau akak gn nick skang neh ?

Melati Qistyna's Mummy said...

chii : ehehehe, tks dear.

salam kenal

caliph shuriken said...

utk 1) tu..
x payah laa delete, tp byk guna blog ni utk promote blogshop tu

utk 2)..
ok jgak nick tuu ^^

utk 3)..
anggap jaa BE kt blogshop tu bonus, pd masa sama letak link khas kt sini utk promote blogshop tu, maybe pastu dpt BE lain kt sini plak, hikk..

p/s: tgh penin2 lepas tukar url.. byk kena edit ni, huh...

latest en3: ~ redirect ~

Ellen said...

wah..tahniah kak abby sebab dapat BE..bukan senang nak dapat BE skrg ni..dah 2 bulan ellen tak der BE...huhu

yahaya said...

nama melati klasik sikit hehe

Mas-Azi-Mah said...

ALORH TAK DAPAT NAK BANTU LAH ^^

Lagenda said...

bagi mak kan, biar ajelah blog 1 lg tu. Nak delete buat apanya..

munna said...

biar jelah dekat blog tu... dah ada rezeki dekat situ... kira oklah dah dapat be... munna ni dah lama takde be yg sudi singgah...

aibaks said...

tahniah dapat BE lagi.. huhu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh tahniah

zahirian said...

kak..aritu saye tekan utk claim sume earning..pehtu sampai sudah campaign pon takde..huaaaa

kakchik@ella said...

entahlah abby. susah kc nak komen sbb kc bab-bab nuff ni mmg blurr. ada kat blog pun sbb kwn tlg masukkan. hihi ..