Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, February 16, 2011

SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS.

Salam.........



tak penah lagi join segmen EN. BEN ASHAARI nih....
tp segmen ni cocok plak ngan goblog ku ni yg folower ala...ala.....thehehe
nak menjoin pon senang bangat.... ngehh...

Untuk sertai, sila buat satu entri khas :
  1. Letak header BEN ASHAARI blog
  2. TAJUK :  SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS. dan linkkan ke entri ini.
  3. Tinggalkan url entri blog korang tau kt blog beliau!


done.. :P
so, moh la join ramai2....

16 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
eh bergurau;p
slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

el said...

apa adiah dpt wei kalo join ni...:)

aibaks said...

wa.. abg ben wat segmen baru.. nice!

anizsDANbintang... said...

keep blogging =)

Ummi said...

x larat nak join..hihihih

noraim said...

sy join jgk! hihi. followers sikit blh lah join.

nescafe_ais said...

salam perkenalan...singgah sini dari blog ben

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abang Ben Ashaari.. Saya ingin follow blog awak ek.. So, mai la singgah dan follow blog saya.. Ok thanks..

Melati Qistyna's Mummy said...

apisv2 : salam kenal gak, tengs sudi singgah blog akak yer :P

Melati Qistyna's Mummy said...

el : ontah, xdo la pulak di koba kan...hehee

Melati Qistyna's Mummy said...

aibaks : aah la, tp tuk yg polower ciput cm kite ni jer..theheheh

Melati Qistyna's Mummy said...

anizs : tks dear

Melati Qistyna's Mummy said...

Ummi : hehehe, paham2... byk lagi komitmen yg perlu diutamakan :)

Melati Qistyna's Mummy said...

noraim : akak join dr log aim la...thehehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

nescafe ais : wahhh sedap nes ais neh :P

salam kenal gak yer, tengs singgah...

Melati Qistyna's Mummy said...

Awangku : salam kenal gak, nanti akak skodeng blog di sana yer... :)