Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, February 17, 2011

Maulidur Rasul Kami | Axis Atrium

Salam...

ni n3 terlambat sudah...ehehe....
ingat nak hapdate pg tadi, tp cm fenat la plak.... mlm tadi tido kol 2am
layan A.I. Artificial Intelligence... TV2... sapa penah nengok cite ni, sedey wor....
syg betul budak robot tu kat mak dia, sanggup dia cari pari2 biru semata2 nak suh pari2 tu tukarkan dia jadi manusia... so that mak dia leh sayang kt dia mcm dedulu.... [famili dia buang dia lepas dpt tau dia ni robot]
ok, k, xyah la menceceh pepjg....

sempena cuti Maulidur Rasul aritu, korang p mana yer ?
kitaorg, pepagi tu dok golek2 kt umah jer, sekali dh ptg hubby ajak p Axis Atrium ni yg sejengkal katak berdekatan ngan umah...

smpi2 kitaorg mengisi pewut kt sini dulu.... walau pon perut masih mengenyang...kan
dek kerana hubby kata nak dok lepak2, kitaorg ikut kan je la....
yg membayo nyer dia kan...muahahaha

 :.Old Town.:
 :.Model sambilan Old Town :P.:



tp dalam kenyang2 tu sempat order ni hah... :P

:.Asam Laksa ngan bluerry Smoothies ker ape namanya, kelupaan :P.:
*Asam Laksa share with hubby.....air pink tu share ngan gurl

 :.Toasted bread.:
:.White Coffee.:

dah abes lepaking & makan2.... kitaorg jenjalan, pastu terbabas masuk kt sini... melayan si gurl ngan daddy skali :P

 :.hah, terjebak skali :P.:
:.daddy main kete, dia pon nak gak, kaki bukan smpi pon....thehehehe.:

 





 

ni plak hasil tangkapan kami kt Mr D.I.Y....

:.for daddy.:

:.for mummy :P.:
*tanah xdak g, nak kena p beli kt Tesco ker, Carrefore ker...huhuhuh
:.for gurl.:
*kan main gedang pen nyer, nk sama beso ngan kaki...heheheheh

dah tu jer, dh nak malam, kena balik umah, esok nya si gurl sekolah.... :)


Nota Jari Kelingking : mlm ni ada dinner ngan hubby nyer big boss, xtau la napa, nak bagi limau kot...muahahaha

12 comments:

Gimi said...

tengok gak cerita tu..memang sedih..
sanggup dia berdoa beratus tahun

kakngah said...

kitorang tak ke mana2 pun..
memerap kt rmh. mengeram! kehkehkeh!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Gimi : aah tu la...cian kan ?

mr.curly said...

puasla wa memikior pe maksud gedang kt pen tu..gadang or godang wa penah dgr le..hikhik

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : memulo kito oghang pon mengeram gak, dh menetas, poie la jenjalan :P

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : muahaha.... tu bahase antarabangse tuh :P

el said...

cite AI tu mmg sedih
aku pun tgk cite pun ngis taw..huhuhu

lm x g oldtown tu pekena mee kari dia nasi lemak dia pun sodap..toasted bread tu lg la hahahahaha

aku ngan famili x nah la sggh main2 game2 tu ntah xde feel pun rs nak main hehehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

el : aah sedey kan ?

mee kari dia sedap ker ? x penah try g, harus di terai neh :P

eheheh, tengah fenat kot skang ni, kalau bwk si abg mesti dia suke....

noraim said...

perghh! akak berjalan sakan kalo cuti. hihi.

kakchik@ella said...

toasted brown bread with kaya kat old town terbaik lah abby. kita suka. len kali ajak kita eh. hihi ..

Melati Qistyna's Mummy said...

noraim : ehehhe... xdela jalan sgt, tmpt tu sejengkal je dr umah :P

Melati Qistyna's Mummy said...

kakchik : tol ke kc, ehehe... aritu x mkn pon, gurl ngan daddy nyer jer mkn, kita mkn asam laksa :)

lenkali kita jimba2 yer..ehehehe