Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, February 23, 2011

Kami dapat sesuatu...heeeeee

Salam.....

dh beberapa hari x update blog & ber bw..... maaf ye kengkawan... :)
entahlah, mood nyer sekejap tenggelam, sekejap timbul...hehe

ni update penamah perisa jer..hehehe
just nak share, hari tu kan kami pegi diner ngan hb nyer big boss n and his luvly wife....
sementelah cny lom tamat tempoh nyer lagi kan, so the lady boss give us these..... :P
heeee....... rezeki jgn di tolak ye, musuh dlm selimut jgn di cari....ngeeeee



 :.yg paket merah tu, utk si gurl :P.:
 :.yg satu paper bag tu, utk mummy gurl, bolehhh...hehehehe.:
:.ni fav gurl ngan hubby, soknye dh katam...heehehe.:


Nota jari kelingking : hari ni balik sekolah, si gurl agitau gg nya kena tampal & ckp xnak pegi sekolah esok, sbb nak kena cabut gg nyer yg dh goyang kt depan tu, katanya, kawan bagitau sakit, sbb ada darah....huhuhuh

8 comments:

mr.curly said...

ooooo patutle lame xupdate n3, rope2nye nk kasi abis licin cekelat tu dlu la ye...(len kali campakla seketui due kt wa)..hikhik

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : wa campak bekas dia ok x ? ado ni hah.... muahahaha

bdk johor said...

wa memang pantang kalau ade org mkn cokelat x panggil wa nih. rase cam nk bako jer. hahaha

Ellen said...

Wah..ada angpow dan cikulat..hehee....

Melati Qistyna's Mummy said...

bdk johor : hehehe, nanti kang wa dtg umah lu bwk bekas jer, ok ???? muahahaha

el said...

wow dpt coklat sedap tu yum yum yum

Melati Qistyna's Mummy said...

ellen : aah, bab yg cikelat tu yg best :P

Melati Qistyna's Mummy said...

el : mmg settappp, tu yg melaju je abes...hehehe