Tabung Maya Puteriku :P

Friday, February 11, 2011

Jutawan Blogger Left Komen kt Blog ai....uuuu...muahahahaha

Salam.....

pg tadi bukak jer email, ade Anon tinggal komen kt blog kita neh....
bila di selidik2 sapa kah Anon tu... sekali......REDMUMMY daaaaa....... yeayyy.... ko ado???
sapa x kenai RM neh..... jutawan tersohor d vasss....
kita tersangat happy noks.....muahahahah
nak jugak dia mendatang ke blog picisan ni...hohohoho

ater smlm kite ada terbaca n3 mak merah ni, di sini yg memberi peluang kpd readers utk tgal bklink n3 pasal RM kt blog beliau..... nanti dia akan terjah la mengikut kesesuwaian masa beliau kan..... :)
so, kita apa lagi, kecik tapak tgn, padang bola ku tadahkan...muahahahah
x sangka plak awai no dia dtg terjah....di entry ini

:.muahaha.... kol 1pg pon beliau masih lom titon :P.:


mekasih RM sbb sudi mendatang ke sini yer....syg makmerah ketats2...muahahah


Nota jari kelingking : kang ade yg ckp, 'alah tu Anon, sapa2 pon leh tulis' peduli ape kan? heheheheh

11 comments:

kakngah said...

tahniah..
banglo aku jek mak merah lom sampai..:P

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : muahaha... mekasih ngah :P

nanti2 ado la tu...

zahirian said...

ni blogger sengkek datang singgah.hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

zahirian : muahaha.... sempat g tu, sok kan ade exam... :P

Ellen said...

ni blue mummy datang kak..tak nak buat entry ker...hehee....apapun Tahniah, tumpang bangga ngan akak...

el said...

kalo den baru nak buat backlink psl RM tu boleh ke qis?
amboi sakan no..sure teruja nak dpt adiah dr RM tu kan yg dia offer tu miahahahaha

Lagenda said...

Hehehe..mak merah nak mencemar daulat dah tu..

Ni, mak pepel dtg jugak...suka x??

Muahahaha..congrate dear!

Melati Qistyna's Mummy said...

ellen : muahaha.... akak ni rainbow mummy... voleh :P

mekasih len....

Melati Qistyna's Mummy said...

el : boleh je kot, cuba hang try tgk...muahahah...

errr, hadiah apa tu el? den ketinggalan ketapi kaa? :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Lagenda : mak pepel neh mmg sahabat terbaek dr ladang, muahahha

tks mak :P

noraim said...

hihi. tahniah kak :)