Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, February 10, 2011

Beg Beroda & Tghari kami

Salam.....

td amik gurl balik sekolah, br sempat snap pic dia ngan beg baru nyer....
selalu tu kelupaan...muahahah

hari ni dia pakai baju sukan... berpeluh2.... huhuuhuh
2/3 hari ni panas pulak kt sini, xde hujan pon....
tu yg buat eczema si gurl tu naik balik....siannn
merah2 muka...

so layan la pic dia ngan beg barunya yg lebih berat dr tuan nyer...eheheheh
mummy nak tlg angkat xnak, suka nau nak tarikkk jer.... layan kan ajer....


*sila abaikan kebluran pic tu yer kengkawan :P

hehehhe, tgk tu, berusaha keras tuh nak naik umah kt tingkat dua....
gn tangga tu, sbb umah kecik kitaorg neh xdak lif... :P

ini pula makanan tghari kami ber2....
memandangkan hubby kata ptg nanti makan di luar x tau di mana yet
so, mummy masak simple je la....
buat CikPanadol yang bertanya kan menu kami...ini la dia.... :P



mee goreng-campak-campak-janji-sesuai-ngan-tekak-kami.... :P
xdak sawi, boh je la kobis, tu yang pucat lesi x bermaya tuh....muahahah

ndaaa......

11 comments:

noraim said...

makin pandai pulak girl neh sejak skolah. hihi.

Melati Qistyna's Mummy said...

noraim : hehehe, mulut pun makin byk skang neh :P

amiYo said...

trgt zaman skolah rendah dulu..memang bwk beg lg berat dari tuan..buku mmg bertimbun lah..kesian kt budak2 sekolah kan..hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

Amiyo : tu la, bdk kecik bwk buku byk, budak beso [uni] bwk notes jer...hehehe

kakngah said...

kecik2 dulu suke bwk beg sangkut tali kat kepala.. hahahah!!

janji perut kenyanggggg!!!

mr.curly said...

brg baru mmgle camtu..cube kalu dh lame sok..dr jauh die jerit suh mama die angkat..( cam perangai wa la tu )..hikhik

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : hahaha, sama la kita, tetiba terjatuh ke leher...huwaaaaa

tol tu, nak mkn kan mulut kita, x sedap pon telan je la...heheheh

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : lu dh tetua pon cenggitu lagi hek :P

jgn lu buat kt mrs lu cenggitu dah le....*larik*

Encik MamaT said...

kuat jugak dia angkat tu... hehe...

tapi serius.. tgh lapar ni.. tgk mee tu aduhh.... terliur....

Melati Qistyna's Mummy said...

Encik Mamat : hehehe, mengengkeh ngangkat nyer.... :P

balik ni, p beli x pon masak sendiri...akak nak hulur dh abes :P

.: iEyLa :. said...

whoishh..mcm same ngn mee goreng kat kedai mamak tu..
dapnyeeee.. :p