Tabung Maya Puteriku :P

Monday, February 28, 2011

Ahad kami | The Mines

Salam....

nak kena update laju2... sebelum masuk bulan baru...ehehehe
ni masa weekend lepas, hubby ajak p The Mines...tp agak lewat kami keluar, dh dekat kol 6ptg kot....
lama ohh x ke sana, dlm a few years kot....
kami jenjalan.....pusing2....sambil layan si gurl




gurl xcited nak naik bot neh, tp dh lewat sgt, esok nak kena p skolah plak.... hubby janji dtg len kali plak nek bot....ehheheh






kami beli2 skit2..... :P


si gurl dok pilih yg mana berkenan di hati, nk pau si daddy...hehhee




kami makan2..... di sini
KRR...... tp sumpah x setapp ayam nyer, Nando's lg best ohh....huhuh
next time maleh dh nk makan sini... :(



oh yea, lupa plak... dh lama nau x dtg sini, tmpt parking dh maju ohh, dh ada lampu merah hijau gitu, hijau utk xdak keta la, merah tuk yg dh ade kete...huhuhuh. menjakun plak...hahahaha



 :.sekadar selingan ~ berpimpinan tgn :) .:

16 comments:

kakchik@ella said...

dah lama tak pegi The Mines. Pas ni boleh la pegi. hihi ..

cik panadol said...

same ngan kakchik...lame tak pegi mines....jom2...akak jd tourist guide! haha

hurmmm apesal ayam KRR akak tu lain macam je....?

munna said...

munna tak pernah pergi lagi...teringin juga bila tgk gambar ni

mr.curly said...

mmg lain mcm KRR tu..lain kali g la KRR kt times square..melepzzz!!!

uihh siap beli kasut n gelang kaki tuuu..hikhik

Melati Qistyna's Mummy said...

kc : moh ler, syiok gak, nak2 kalau nek bot tu kot, nak terai lah if pegi lenkali :P

Melati Qistyna's Mummy said...

cik panadol : hahaha, buleh sosek tau.. lau akak jd tourist guide...huhhuh

tah la, ni kali kedua akak mkn krr, mmg x esh...x cm dedulu...huhuhuh

Melati Qistyna's Mummy said...

munna : moh la munna, bwk anak2 skali...mesti sonok :)

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : yoko? lu pelanggan tetap kodai tu ka ? hehehe

aah, boli kasut dpt pree gelang tuh :P

bdk johor said...

aisehmen..! wa pon memang dh lame x g sane. rase2 nye sejak kurun ke 11 lar. hehe

Melati Qistyna's Mummy said...

bdk johor : lu tu mmg, yg selalu lu poie, tu hah kodai mamak kek sg bosi tu godek wifi ngn kinting kan ? :P

kakngah said...

ni.. kemain ramai dh lama tak g mines.. yuk! kita buat rombongan.. kehkehkeh!!!

apisv2 said...

slm kunjungan dan perkenalan..
dtg dr blog RM;)

blog apisv2

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : keh3x..... moh2 pakat pegi ramai2... kakngah jd ketua rombongan :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Apisv2 : tengs sudi singgah yea, salam kenal jugak :)

nanti akak jenguk2 blog apis

el said...

hahahahaha
psl yg tmpt parking tu aku dok penang pun penah park situ..jakun eh..ekekekeke

nti nak siggh lah kt mines nek bot tu hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

el : aah, ade perasaan menjakun di situ...muahahha...

jgn hang terberanak lm bot tu sudah la...hehehe