Tabung Maya Puteriku :P

Sunday, January 23, 2011

Redmummy @ Berita Minggu - 23 Jan 2011

Salam.....



siapa yang tak kenal dgn Redmummy....

blogger tersohor... mesti ramai yang menjadi pembaca tegar blog beliau... termasuk la haku :P
hari ni masa baca paper on9, tetiba ternampak tajuk 'BLOGGER UNTUNG RM1 JUTA'...fuhhh.... di sini
sape2 yang nak baca details, kena la dapatkan hard copy paper tu hari nie yer, sbb on9 nyer pendek jer muka depan tu.... :)
hebat betul la beliau.....
hmmmmmm, kita neh nak dpt seratus sebulan pun hongeh...hahaha
nie, RM12 k tuu sebulan.....
Tahniah buat kakred, smg terus sukses

19 comments:

mr.curly said...

eleh, tempoh sbulan mmg susah nk seratus tp masuk 2bln lu dh dpt 2juta, camne tu?? bgla petue sikit..hikhik

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : hahaha, lau cenggitu, wa dh masuk tibi :P

caliph shuriken said...

sjak last year lagi income dr blog redmummy mmg tggi ^^

ecah said...

12000 sebulan tuh..pisang panas..dasyat..

Melati Qistyna's Mummy said...

caliph : aah, mmg ye pon, hasil kerja keras bertahun2 dia kan, rezeki dia :)

Melati Qistyna's Mummy said...

ecah : aah, mmg syiokkk kan? :P

Ms. Dyla Qistina said...

sekaligus passion menulis smaki membuak2 dalam dri :)

Mawar Merah said...

Pergh! 1 million ringgit!? Rezeki dia tol la.. I want RM1 juta jugak!!! Argh!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Ms Dyla : hehehe, bagos tu... terus kan menulis :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Mawar Merah : hehehe, dimana ada usaha, disitu ada tangga :P

bdk johor said...

wa nk tunggu lu dpt ribu2. bole lar wa pau lu nnti. hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

bdk johor : hahaha, wa br ingt nak pau lu....hahahah

Sempoi Guy said...

wow best gila ni macam tak caya.
jube chete sikit macam mana nak dapat income macam tu. ini ni yang buat teman resah je. hehehhe
tolong la bagi tips ????

aibaks said...

wa.. RM kuar media lagi.. nice la klu dapat earning cam RM tu.. huhu..

Melati Qistyna's Mummy said...

sempoi guy : ce tanye RM, kite ni pun budak baru belajar :P

Melati Qistyna's Mummy said...

aibaks : aah la, rezeki dia tu diiringi dgn usaha yg keras... :)

Sempoi Guy said...

ehmmmm cube bagi idea? macam mana.ada caranya ke?

Anonymous said...

salam :)

thanks for this entry dan support RM.

Redmummy

Melati Qistyna's Mummy said...

Redmummy : yeayyy.... akhirnya.... tks kak merah sudi singgah blog kecilan ni yer... :)