Tabung Maya Puteriku :P

Friday, January 28, 2011

Pengubat Rindu Buat Peminat Allahyarham Shamrin

Salam.....

siapa yang tak kenal ngan arwah Shamrin Fotograf
penyanyi yang popular dgn lagu 'Di Alam Fana Cintamu' era 90an

Beliau telah meninggalkan kita buat selamanya pada Nov 2010....
tapi sebelum beliau meninggal, beliau sempat merakamkan 1 lagu terakhir...Sekali Rindu Datang

lagu tersebut juga telah dimuatkan dalam album kompilasi The Best Of Shamrin And Fotograf dan telah berada di pasaran sejak 19 Januari yang lalu....
so, kepada peminat2 beliau, boleh la dapatkannya di pasaran....
Kredit to Harian Metro

Nota Jari Kelingking : Semoga rohnya ditempatkan bersama org2 yg soleh... Amin....

5 comments:

kakngah said...

selalunya artis mesia ni.. dah arwah.. baru nk dpt perhatian & pengiktirafan..

el said...

dulu ms el muda2 mmg minat lagu2 dia..dia pun el minat...hehehe
al-fatihah tuk arwah

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : hmmm, tu la ngah kan, dh adat industri hiburan kita ni cenggitu.... harap2 royalti tu dorg x ngelat la kan...

Melati Qistyna's Mummy said...

EL : aah, lagu dia best kan, ms mude skang pon kite masih ske dia...hahaha [kes xnak ngaku tue] :P

Lagenda said...

alfatihah untuknya..