Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, January 19, 2011

Kerja Kosong kat Nuffnang

Salam......
ehehehe..... hubby ade bgtau ada kerja kosong kat NN tapi dalam bidang IT la.. hb dpt email dr NN.... Pada sesapa yg berminat, sila klik sini. Tapi jangan expect la gaji tinggi sebab dari hb kita punya feedback, job desc nye xde la mencabar mana........... :)

ni kite list kan Job D nyer......

Responsibilities:
  • Deploy and configure LAMP installations.
  • Maintain, optimize and benchmark web backend and email systems.
  • Admininster and optimize large MySQL databases.
  • Support for company servers and workstations.
  • Manage IT assets and documentation.
Deploy configure LAMP ni bukannya susah sangat sebab LAMP (linux/windows) ni datang dalam bentuk pakej. Paling susah pun mungkin nak find tuning, tweaking and maintenance. Sesuai utk org yang giler teknikal tapi x sesuai utk org yg obses. 

hb ngan kita kan sama2 org I.T. Tp hb yg byk tau selok belok perihal prospek kerja I.T ni..... Walaubagaimana pun, selamat mencuba.






8 comments:

bdk johor said...

ala qis.. wa punye kelayakan utk job CEO jer. ade x kat situ? hahaha

cikmin said...

u x apply ke qis? hiks...

Melati Qistyna's Mummy said...

bdk johor : takat neh lom ado laie.... nanti lau ade wa kasi tau :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Cikmin : kite lom layak g... hahahah

░♥si lampu neon♥░ said...

best kot kerja lepak jerr

Check it out Entri Paling Best !
# Keputusan Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4, 2011#
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #
# Lelaki Bodybuilder Bukan Pilihan Aweks. #
# Hari Thaipusam #

Melati Qistyna's Mummy said...

si lampu neon : try la br tau lepak ker x... :P

WarnaWarniKekLapis said...

laa..sis org IT jgk upernye..mijie bru je pndah keje sini.. xkn nk tkar plk kan...abaikan je lah..hehe

Melati Qistyna's Mummy said...

warnawarnikeklapis : ehehe... abaikan aje la, try kompeni br tu dl :P