Tabung Maya Puteriku :P

Monday, January 10, 2011

Hari Pertama Girl ke Sekolah

Okay, aritu hari orentasi girl bjaya lalui tanpa masalah. So, kali ni disertakan plak gambar hari pertama girl ke sekolah ikut turutan masa. Dah macam buruh kasar dah dia punya penat.


7:30am - Girl beratur untuk perhimpunan. Nampak x dia? hihihi ade la kat ramai2 tu.


Lupa pukul baper ni. Mungkin waktu balik kot. Dah nampak kepenatan skit di wajah girl

 
1:48PM - Dah tak tahan sangat dah ni. Makan kurma sampai tertidur dalam kete. First time girl penat sampai cam nie.

3:10PM - Ni dah penat tahap buruh kasar. Kalau kejut ni mau mengamuk siap x nak gi skolah sok.

Nota jari kelingking : fuhh, penat 3 hr bertangga kt skolah si gurl..... tunggu dia rehat ngan amek dia time balik :P

5 comments:

Hanis Azla said...

alah kesiannya.. letih betul tu..

Ummi said...

YA AMPUNNN..SIAN DIE!!HUHUHUU

mr.curly said...

aduhhh cian lak tgk gegel ni..penat sungguh gaye nye..hehe..SELAMAT BERSEKOLAH

Ms. Dyla Qistina said...

tabah!! ^_^

Melati Qistyna's Mummy said...

Hanis, Ummi, mr curly & Dyla : hahaha, tu la pasal, sian lak nengok eh, dh la hr first tu ujan selebat2 nyer.... seb baik x demam dia :P

mekasih yea sume, sudi singgah, wpun skang ni kite jrg bw...huhuhu