Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, November 4, 2010

Pertandingan Header Tercantik....

Salam...

hehehe... rasa cm nak join la pertandingan heder neh, walaupon heder ku x cantik, ape salahnyer join setangan kaki kan?? ni pown gara2 hb yg suh join gak neh, hehehe

okok.... contest neh di anjurkan oleh..... jeng...jeng...jeng ....



Alienelliz ..... hah, nak tergeliat lidah nyebut eh... hehehe [guwau jer yea dikkk]

...Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010...

neh syarat2 yg di kopi pes dr blog beliau.........

Tapi..macam biasalah ada syarat2 yang korang kena buat kalau nak hadiah...[hehe]...
1. Buat post mengenai pertandingan yang aku buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.

Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.  
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi.

6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post ni.

ok.... syarat 1-3, dh....
syarat 4 laks, nk kena tag kengkawan laks.....ok ni senarai penerima hadiah tersebut :P

1) Nenek Kebayan
2) Cik Tom
3) Zalin (OIT)

ok dah siap, sat g nak antr email ngan komen kt n3 penganjur :P

daaaaa.....

12 comments:

Tomato Gurl's Life said...

cik tom dah join contest ni akk,,nati ciktom update entry tue masukkan nama akak ek..tenkiu tau sudi tag ;)

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/pertandingan-header-tercantik.html

Lagenda said...

gud luck bebeh!

Melati Qistyna's Mummy said...

la yeke ciktom, hehehe.... akak ni slalu ketingalan ketapi... zalin pown dh join gak :P

Melati Qistyna's Mummy said...

tks mak... :P

DaRa MaNiskU said...

thankz kak..nnti dara cube,malu jap sbb header xcntik..hehe

alienelliz said...

orait...thanks join...=)

Melati Qistyna's Mummy said...

dara : nek, kite punyer pown x cntk, saje je join :P

Melati Qistyna's Mummy said...

alienelliz : ok dear :P

Tomato Gurl's Life said...

ala xpe la akak..lain kali cik tom tag akak plk eh..thanks tau :0

gnesop.com said...

good luck yer

Melati Qistyna's Mummy said...

cik tom : xpe, akak x kesah la dear :)

Melati Qistyna's Mummy said...

gnesop : tks yea :P