Tabung Maya Puteriku :P

Friday, November 12, 2010

Majlis Hari Terbuka - Lovely Tots

Salam....

pg td, ade hari terbuka kt kindy si gurl..... kindy cuti arini... :) mcm sem lepas gak ler, kt sini
skang nie kan kindy xde dh peksa akhir taun.....
so sbg alternatif mak pak nk tau perkembangan anak2 depa.... kindy mengadakan hr terbuka la...
tujuan nye adalah untuk memberi peluang mak pak jumpe ngan all teachers tanya mengenai perkembangan anak....

so pg td, me n hb p la skolah si gurl.....

cekgu klas si gurl, Ms Crystal, ckp BM ngan moral si gurl... tip top....Alhamdulillah...

yg Ms Dolmah (math's teacher) si gurl ade improvement, tp x la laju cm budak lain, sbb gurl br msuk kelas 6taun tuk satu sem ni jer...huhuh. xpela.... janji dia paham konsep, yg lain leh di ajar slow2.... Ms Dolmah kata nk kena bg xcersaiz lebih sket, spent 1hour/day ker.... :)

Ms Stella (Eng teacher) plak kata her English, moderate jer..... kalau cekgu tanyer, gurl akan jawab, in case kalau dia xtau nk tanya in English, dia akan tanyer in Malay... tp tu kekdg jer :) wahhhh, ni mmg nk kena antr tusyen maths ngan English neh :P

Mandarin gurl lak (according tu Ms Tu... her fav teacher) gurl try her very best to follow ape yg cekgu dok ajar, tp kan, paham2 la... makpak dia kan spatah haram xtau mandarin, so gurl nyer Mandarin pown kedaung ler.... tiap kali hmwork, si gurl tanyer mummy ade bape '/' (struk) cemana tah ejaan benda alah neh.. dlm satu2 perkataan.... cemana mummy nk jawab..huhuhuh

ok.... ni pic yg sempat di snap pg td :P

 ni puppet si gurl... yg kaler biru :P
 tadaaaa.....


  ni sbhgn dr handicraft dorg...


 hah, cmni ler mak pak dok jumper cekgu2 dorg..... :)


ade plak org jual2 brg sempena hr terbuka neh,
si gurl berjaya pujuk daddy beli sliper barbie ngan bag hello kitty :P

dh tu aje..daaaaa

3 comments:

Gayahspears said...

terbaik.. mak yg syg anak :)
peluang nak beramah mesra dgn cekgu2 ya akak :)

Melati Qistyna's Mummy said...

gayah : aah... smbl nanyekan prestasi dia, sbb skang dh xde exam tuk kindy :)

.: iEyLa :. said...

weee...muat je mak2 sume duk kusi budak2 tuh..hikhik