Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, November 25, 2010

Jom Support KLChat.... :)

Salam.....

just nak share 1 tempat chat baru.... KLChat...
ianya hasil air tangan anak Malaysia
kalau korunk nak tau moh kite p skodeng sini....KLChat
x rugi pown try :P


ok, bg pengguna br [skali jer kena reg. cam chatting medium yg lain gak lebeh kuwang] :P

sila ikut step bawah neh yea....


*klik pic utk tumbesaran yg selayak nye mata korunk :P *

 klik 'DAFTAR'

 Isi details [yg ptg username ngan pw tuh]

pastu akn kuor skrin neh, korunk klik 'start KLChat'

pastu kuor skrin neh, korunk klik login button

pastu korunk masukkan uname & pw yg korg created td tu....

pastu akan kuor la welcome screen cm ni... korunk leh la start chat :P
lg 1, kalau korunk nk uplod pic korunk ke, nk tuko profile ker, leh klik kanan kt uname korunk spt lm pic tu..pastu p profile....

akan kuor interface cenggini, korunk tuko la ape yg nk dituko.. nk uplod pic ker....senang kan???
pastu save jer utk effect....

ok, tu ajer... so next time kalau korunk nak cet ngan kwn2, leh la guna uname & pw yg sama... xyah tiap kali nak reg jer....:P

kelebihan :
  • Public chat
  • Private chat
  • File sharing
  • Free

ok, dh tu aje, kalau ade ape2 nak tanyer.... sila2... ehehhe

8 comments:

NARDtheNERD said...

baru tau ni..
thanks sis..
;))

Melati Qistyna's Mummy said...

nard : welkam dear :P

kliks said...

Muncul jugak akhirnya post pasal chat room ni :)

Melati Qistyna's Mummy said...

dr mlm td ler dy :P

Wanzi said...

terima kasih kerana sudi kongsi info ni... tak pernah dengar lagi sebelum ni....

Melati Qistyna's Mummy said...

Wanzi : hehehe, welkam... try ler :P

zmah said...

Baru ni...tq..kongsi

Melati Qistyna's Mummy said...

zmah : welkam2 :P