Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, October 28, 2010

I am 6 year old.... :P

Salam.....

sempena hari lahir satu2 nye puteriku yg ke 6 pada 28/10/2010, daddy & mummy ingin mengucapkan 'SELAMAT HARI LAHIR' smg membesar jadi anak yg solehah... dan membanggakan mummy & daddy......

kami sayang kamu & will alwaz luv u dear...... :)

hmmmm, taun ni beli kek tuk gurl bawak p skolah dia je, dari sejak dia dpt kad birthday dr cekgunyer di sini hr2 dok tanyer, dh smpi ke belom bufday dia... huhuhu..... siap ckp, nk makan kek ngan kengkawan dia.... yela kan, tiap kali bufday kawan dia, ade je goodies yg dia bwk balik... :)
so kali nie, turn dia lak, tp mummy x buat goodies pown, beli je kek beso, antor je kt skul gurl tu... heeeee

ni pic kek gurl,
amek sbg kenangan jer.... pg td dh bwk p skolah gurl....
mlm td daddy nyer cakap nk potong kt umah, kena marah dek gurl... dia kata nk potong ngan kengkawan nyer...... :)



oh..oh... sebelum terlupa, ni unkel aibaks ade bg kad sebeday kat gurl :P mekacih yea unkel.....

abessss

30 comments:

Lagenda said...

hepi sebeday to qistyna!!!
moga akan bertambah pandai, bijak, baik dan dgr kata mummy n daddy tau..

P/s: JGN MINTAK HADIAH LAIN KAT MUMMY N DADDY..QIS MINTAK HADIAH ADIK BABY SEBAGAI HADIAH TAUN NI TAU!!!

Miahahahaaaaa...

mr.curly said...

hepi besday gegel!!!.. tapaukn kek sikit tuk wa nye..yum yum

Rt-qaH said...

happy bufday to baby pretty melati Qistyna..May Allah s.w.t bless u always..Amin..

krole said...

wuahhh cograts~:)

Melati Qistyna's Mummy said...

Lagenda : ohohoho, nehi... nehi.... mak... :P

Melati Qistyna's Mummy said...

curly : hohoho, ank wa mntak nk nengok wayang.... :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Rt-qah : Aminnnn, tengs, sudi singgah yea :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Krole : tks dear :)

SitiDarna said...

Selamat hari lahir qistina, adik arif n ibu doakan kakak qistina membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah berbakti kepada kedua ibu ayah!!! SEMOGA PANJANG UMUR MURAH REZKI....
MUAH DARI aRIF N IBU!

Amyna said...

Hepy besday gurl.. Mmuakssss!!

nadzirah aqilah said...

hepy beday adik kiut!!!!

Shahrizah said...

Happy birthday for the cute girl..

si biskut said...

itu mickeymousenya boleh makan tak?selamat hari ulangtahun kelahiran ke -6 buat puteri kamu.God bless u all.

sue/allya/zalya said...

apy bsday buat puteri tuan umoh..

NoRMie said...

hepi besday.. semoga menjadi anak yang baik.. dengar cakap mummy & daddy.. jangan nakal2 tau.. hehe..

AngahSayang2314 said...

adik..adik... happy birthdaya ye... moga2 cepat2 pandai minta tue & ini tau.. hehhe tak la gurau jer...

kakngah said...

happy bufday sweetie...

selang sehari je ngn abg adam. kalau dekat2.. blh JV celebrate..

tiefazatie said...

happy besday dear!!

jenanese said...

happy besday!!

Fantastic Ajane said...

happy birthday..moga slalu comel..hehhehe

ASSOYFINGER67 said...

salam dan selamat hari jadi buatmu Qistina....uncle doakan agar kao menjadi insan yang cemerlang dan beriman....as yr mummy..huhu

Melati Qistyna's Mummy said...

Siti Darna : mekaseh ye bu & adek Arif.... :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Amyna, Nadzirah & Shahrizah : tengs dear... muakkss

Melati Qistyna's Mummy said...

Si Biskut : tu sume peralatan xleh makan ler, nanti akak oder miki mouse khas tuk biskut yg bleh mkn nyer :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Sue, Normie & Angah : macehhh :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Kakngah : yeke kakngah? 27hb ke 29hb? kalau 27hb sm ngan ucu qistyna :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Tiefazatie, Jenanese & fantastic : mekaseh bykkk :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Assoy :mekaseh soy, erkkk cmmummy ker :P

NARDtheNERD said...

happy birthdayy qistyna...
baiknya uncle aibaks..
:))

Melati Qistyna's Mummy said...

Nard : tks dear.... hehe tu la, tks tu unkel aibaks gak :P