Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, October 9, 2010

Ceritera Puteriku.........

Salam......

nie cite smlm i.e. jumaat (8/10/2010) pasal gurl & daddy nyer......

smlm daddy smpi umah lebih kuwang kol 6 kot... smpi je

gurl : daddy, daddy... ade beli kit kat x???
daddy : alaaaa, daddy lupa lg la....
gurl : daddy neh xde komputer ekkk
daddy : erkk... ape kena mgena komputer plak
gurl : yela, meh sini aty bukak komputer daddy, nanti daddy x lupa lenkali....

daddynyer dtg & dgn pantas gurl wat cmni hah....

dia letak tgn kt tepi tuh, pastu dia pusing2 nyer.. [fhm x??]

kitaorg ber2 bantai gelak.... pastu tanye dia sape ajar.....

gurl : Ms. Dolmah [math teacher] la...
daddy : ade Ms. Dolmah buat cenggitu kat aty ker??
gurl : adeeeee

pastu, kitaorg x terkata ape2 dah.... hmmm gurl... gurl... :P

10 comments:

YOUsoF said...

hehee.. mesti comel time dia pusing² tu kan ;)

*Moral of the story, jgn lupe belikan kit kat tuk dia ye ;D

Oong-ong said...

erk?? xbpe nk fhm....

mr.curly said...

hehe..bagus gurl.. mntak bli kit kat tu belebih2 tau..pastu anto sni skit..haha

Melati Qistyna's Mummy said...

yousof : tu la, smpi skang pon hb lom beli kitkat dia :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Ong Ong : hehe, xpe...dl karangan kite failed :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Curly :nanti wa suh dia pos gn ketapi...ngehhh

Lagenda said...

anak2 kita nih, akan amik sebijik2 apa yg cikgu dia ajar kan??

Melati Qistyna's Mummy said...

Lagenda : tol tu mak, kekdg kita ajar dia kata 'cikgu x kata mcm tu' hehehe

ASSOYFINGER67 said...

MQ kao memang comel....besarlah menjadi insan yang beriman...aku doakan

Melati Qistyna's Mummy said...

Assoy : mekaseh soy... Aminnn :)