Tabung Maya Puteriku :P

Friday, October 1, 2010

Adakah Aku Bermimpi......

Salam.............

nie nak tanye ngan otai2 kt luar sana, sbb nyer den ni br gi dlm dunia blogging yg penuh pancaroba neh... :P. slalunyer den x kesah & xtau pown nk cek2 kt website NN nun, tp kan semenjak2menjak neh org dok sibuk2 pasai BW software tu, den cubo la p terai nengok2... hahaha..... TETIBA..... [urup beso tuh] terkejut siot... hahaha



nampak tak, yg dlm kotak me ah tuh.... :) REDMUMMY ke sape yg dtg tuh....

 hah, nie lg satu.... :P

tol ker ape yg den nmpk tuh.... ke readers dr sana yg datang ke sini.... huhuhu

13 comments:

Lagenda said...

Tu maknanyaaaaa...
hasil tinggalan jejak berpuaka aby di 'sana' ada yg nmpk!
Miahaha..

mr.curly said...

wahhh..lu dh top skg..pasni jgn kate Redmummy.. redbox pun lu leh kalahkn..hehe

Melati Qistyna's Mummy said...

mak : hish, ade ke cenggitu mak... xkan la...hehehe [erk ade ke masa dia nk jenguk yg picisan neh]

Melati Qistyna's Mummy said...

kerli : hohoho, lu ni kan asyik redbox je, tau la lu terer karok.... hahaha

kakchik@ella said...

ooo .. korang sume menanti kehadirannya ke?? baru aku tau .. hehe ..

Melati Qistyna's Mummy said...

kakchik : x nanti pown sbb x penah bermimpi pown dia akan dtg...hehehe. tp lau dia dtg tu bonus BESARRRR :P

aibaks said...

haha.. tahniah la sbb dpt referal dari redmummy tuh..

Tomato Gurl's Life said...

fuyooo dpt refferal red mummy...pasni glamer la akak..hihi

Melati Qistyna's Mummy said...

aibaks : hehe, tks

Melati Qistyna's Mummy said...

Cik Tom : hehe, mana de gemer nyer hai, akk neh staun jagung jer dlm dunia neh :P

J.M.R said...

tahniah2..pasni leh kasi otai2 lain lagi dtg blog ni k..

Melati Qistyna's Mummy said...

JMR : eheh, tks..

Sharinginfoz said...

maybe ada tinggal link kat blog kak red then bila orang baca entry then minat link, dioarang click le... apa-apa pun selamat berblogging