Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, September 29, 2010

Kezutan Dari Mak..... :P

Salam...........

td pada pukui 3:53 minit tah bape saatnyer..... terai nk kelik link mak kt shoutbox ku... selalunyer x kelik pown link nyer terus jer p blog dia tetiba sesuatu yg ajaib telah berlaku..... cecepat ku screenshot kan kot hilang lak segala bukti... ngehhh..... pastu ku terai g skali, uikss mmg gitu gak la kejadian nyer...hahaha. faham x kengkawan ape yg eden terai smpaikan... :P


ni hah, link mak kt dlm kota me ah tu hah, bilo den kelik kuor gini ha [refer pic bwh laks] nak nengok x kejadian yg haibat tuh... :P

ni hah, kuor gambor ank bujang mak, hahaha.... ape magik la mak lotak kek link dio smpi cenggitu skali :P

7 comments:

Ellen said...

wakakakak...sis..perkara tu besa la..tak der majik majik..ianya akan berlaku kalo line tenet tu tak leh open blog tu...lbh2 lagi s.mix...ellen selalu juga dpt cam ni..kdg2 buka kat sini gambar qistina yg kuar...yg cam kat header..kdgkala...mcm 2 le...lucu kan sis...hhehe

Lagenda said...

aik?? Pasai pa jadik mcm tu abby?? Mak pun eran..aritu pernah baca ntry mcm ni kat umah zaer..tp sumpah! mak tatau pasai pa jd mcm tu.

** Terkesan x dgn pengakuan ikhlas dr mak nih** Miahaha

mr.curly said...

ish3 lu ni .. mak tu kan mmg mgician .. smpikan spendar wa pkai pun die tau kaler pe.. hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

Ellen : hahaha, tu la ellen, hb pown ade ckp cenggitu, tp pes tyme jd cenggitu, nak gak blog kan :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Lagenda : hehe, tu magic yg tragis tuh mak :P

Melati Qistyna's Mummy said...

Mr. Curly : hohoho, lu tuh dh dtg lm mimpi mak, tu pasai mak tau lu pakai kale ape... :)

aibaks said...

haha..