Tabung Maya Puteriku :P

Friday, August 13, 2010

Sedih..... :(

Salam.....

xtau naper shoutbox ku ini pepagi wat hal lak... huhu... cmni hah


 masuk belog kengkawan pown cenggitu gak, uwaaaaa..... 
sape2 tolong bg cadangan kt coment ni, haruskah ku menukar shoutbox ku.... mekaseh bebayk in advance.....

6 comments:

nabilah said...

jgn sedih-sedih..shoutbox dah ok dah..

Melati Qistyna's Mummy said...

lom lg la, hukhuk... u bleh nmpk ker dear....

cik panadol said...

selalunye kalo jd cmni sbb line internet slow....sbb tu ko tgk kt blog ko, masuk kt blog org lain sume jd cmni....

bukan error ape la tu...jgn riso...kitorg still leh tgk shoutmix ko... =)

Melati Qistyna's Mummy said...

eheh, yeke leh tgk, tp klu p blog org len ade stgh ai xleh view shoutbox, ade stgah blog ai leh view... huhu

cik panadol said...

kalo tgk dr gmbr yg ko tunjuk tu, tu masalah line internet aku rasa...mane blog yg tak leh tu maybe sbb blog tu berat sgt kot, lmbt nk loading sume widget....

tp kalo error yg tulis "Access not allowed" tu, yang tu aku tak sure apesal...ko kne tanye otai2 dan para pakar yg ada...

Melati Qistyna's Mummy said...

huhu, agk2, kalau tuko cetbox br, leh nmpk x? :P