Tabung Maya Puteriku :P

Monday, August 9, 2010

Hari Bersama Keluarga.. :P

Salam....

tajuk n3 x menahan, kehkehkeh... acc my eldest BIL ajak kitaorg dtg mkn2 kt umh dorg, his wife masak2... :P asyik n3 mkn2 jer sblm pose ni... 


smlm bgn lmbt skit, bgun2 jer, dorg belasah mkn doyan yg beli smlm, ade g 2 pelastik... so bekpes ngan doyan jerla... heee... si gurl minum susu ngn biskut jer, xnk yg lain.... ok la tu, sat g nk p mkn2 umah along BIL lak.... arini kita wat ikan msk cili api la, xkan nk dtg tgn kosong... haha pic pown lupa nk snap, nk cepat...
.
.
.
.
.
.
so dh abes masak, dlm kol
1:30 gerak p umah dorg, dekat jer, lm 5min nek kete, smpi2 dorg dh nunggu...huhu, sori la lmbt sket.... hehe, so, kitaorg smpi jer terus... Bismillah..... :)
layan je la pic nyer....

makan kt bawah la, sbb ramai no....  dorg masak udang masak merah + petai, sedap wooo, sayor tuk gurl n telo dadar... simple2 jer, cuma saje nk mkn ramai2 seb baik ade bwk ikan msk cili api, lau x, org len mkn hb nengok jer la, haha hb bkn nye leh mkn cfood, alergik

ni pic g...



hah, yg pic last ni, my 2nd last BIL, dia plg last mkn, org len sume dh abes.... hehe. dh abes mkn, rehat2 jap, pastu kitaorg kena balik, sbb hb ade keje nk di buat, asyik keje jer 24/7 huhu

dh abes dh... :)

2 comments:

NARDtheNERD said...

best mkn ramai2...=))

Melati Qistyna's Mummy said...

tol tu nard, w/pon simple je kan... sume rs sedap.. hehe