Tabung Maya Puteriku :P

Friday, August 6, 2010

Hari Ahad... yg dh basi..... :P

Salam...

ni ms hr ahad weken lepas... lm sgt dh dok peram, dh nk smpi ahad balik dah...haha. Sibuk plak skang ni, smpi nk BW merayau-rayau ke blog teman2 tersayang pown x sempat..... huhu.

ok,k.... ahad lepas kitaorg kuar p tmpt baru... AXIS ATRIUM tui ka nama tmpt nih kt ampang, saja bwk gurl jenjalan lepas seharian dokkkk je kt umah..... ni masa mummy ngan gurl dok tggu daddy kt bwh umah... heeeeeeeee.  
M : Gurl jom kita amik gmbr dl smbl2 tggu daddy...
G : okayyy.....
so si gurl ni layan jer la mummynyer... haha




dh snap 5-6 keping, tetiba......... ok mummy dh2 cukup2... huuuu, dia lak yg control... :P

acc, Axis Atrium ni dekat je ngan umah kitaorg, cume x penah p je sejak dibuka, bulan baper tah bukak aritu, bulan 3 kot.... so last2 smpi gak kitaorg kt sini,.... :) ermmm.... kedai2 kt sini ok gak, byk dh yg di buka.... so destinasi pertama kitaorg ke sini....
.
.
.
.
si gurl nek ni, best woooo... lau ader yg beso, mau mummy ngan dady nek sama... wahaha



tp si gurl ni takut ngn tinggi, so skali jer dia men, tu pown ngan muka kejung jer, hehe. dh abes, daddy tanye nk men lagi x? cecepat gurl tanyer, xnakkk...ckp nk turun... hoho, mmg sah penakoottt

pehtu men ni lak, yg xyah pajat2 ni si gurl ske la.....


haha, si gurl dpt kawan baru..... tp kwn br tu nek menda alah ni cm xde perasaan... hehe

dh abes men ni, si gurl p nk men aper lagi tah, daddy ckp, hoho, xboleh men dah, dh lmbt ni, sok nk skolah... so si gurl ngan berat ati la ngikut jer, kuar dr situ, xper, lenkali kita dg g, bukn jauh nooo pown... hehe. pastu, kitaorg msuk 1 kedai tu, DIY shop... best gak, macam2 ada... telek2, belek2, letak... amik yg len plak.... last2 amik ..... taraaaaa
ni hah, sling bag hello kitty tuk gurl, terus guna jer, haha

singgah sini bl RANSOM... best gak citenyer...:P
bergaya ngan beg barunyer... P. abaikan la siper daddy yg merah nyala tu, adik ehh, sauk sipernyer, so pakai je yg kt lm kete...haha

turun eskalator, nmpk org ni dok wat show, best gak lg2 dorg, dr South Afrika, tp spatah haram x paham lagu dorg, haha....cuma selesa dek halwa telinga jer... cd dorg RM40 mahal woo, bg kitew la... hehe.. tuk baper lagu yer, lupa plak, 8 kot...
pehtu, p beli KFC... tapau jer, sbb dh lewat....




ni pic si gurl ms tunggu mummy bl KFC... layannnn

hah, ni penutup... daddy ni teruk kan??? org soh senyoommm, hah ko kan men lebor senyum nyer... haha

tammattt.....

8 comments:

J.M.R said...

bley la jadi kids model sy nih...

pndai pose..

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe

ASSOYFINGER67 said...

Hai....mai kat uncle nie..huhu...ini kena bagi duit raya nih huhu...comelnye anak kao

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe, tks soy...

.imah. said...

posing model tuu.
kem salam kat anak akk.
die comel. weee.
hehehehe. :)

Melati Qistyna's Mummy said...

imah... hehe, tks :P

Tomato Gurl's Life said...

comelnye anak u...geram tengok..da leh jadi model ni..

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe, maceh cik tom... :P
erk, model aper yer nk amik dia... haha