Tabung Maya Puteriku :P

Monday, August 23, 2010

Ellen's First GA... :P

Salam.....

kali ni kite telah ditag oleh mak tuk join GA plak..... huhu, cemano den nk buat neh, pes tyme neh, nebes pown ado...hehe. Cuba jaya la hek..... kpd rakan2 blogger, moh le kita join reramai... meriah sket.... heeeee

okok, GA ni dtgnyer dr Ellen dr Negeri Di Bawah Bayu..... :wink:
STICKER GA
19hb Ogos 2010~~~19hb Sept 2010
Tarikh Tutup : 19hb Sept 2010 pada atau sebelum jam 11.45 malam yer......
Create your own banner at mybannermaker.com!

Ok, jom layan ape syarat2 yg ellen telah tetapkan...


Syarat syarat penyertaan:-

1.                  Terbuka kepada semua rakyat jelata di Bumi Malaysia ini….tak mengira jantina….lelaki  atau perempuan semua boleh..dan tak kisah lah dah follow Ellen atau tak…Yang dah  follow….ok…yang lum follow…silalah follow kalo sudi, kalo tak nak pun tak jadi  problem… hehe
========> akk layak hoccay, haha.... polower [531]

2.                  Masukkan juga sticker GA Ellen ni dalam setiap entri kalian berserta dengan back link yer….dan letakkan sticker GA tu di sidebar yer..supaya senang Ellen nak jejak kasih..haha..TQ

=========>yg nie pown dh... :P

3.                   Meneka umur anak Ellen dalam gambar di atas:-
=========> hmmm, neh yg payah skit neh... :)
Cth : Gambar 1 : 1 tahun 3 bulan kot
Gambar 2 : 7-8 bulan rasanyer 
Gambar 3 : 3 tahun 9 bulan
Gambar 4 : 4 tahun 2 bulan
dan........ Membuat entri ringkas apa yang terlintas di fikiran anda tentang anak ellen…hehhehe…

hmmm, nama ank ellen nie...Bryan Lawrence Lewis, satu2 nyer buah hati, centa hati segala   tuk Ellen ngn hbnyer, cm gurl la jugak, heeeee.... so boleh bygkan cemana manje nyer hekk, sume nk suh mummydaddy buatkan, kalau ader adek tu lain la kan, nk kena berdikari...... :) bak kata pepatah... dialah racun dialah penawar bg Ellen & hubby... :P

4.                  Tagkan dua (2) orang kawan anda.,,nak tag ramai pun boleh....TQ...
·         Nardnaddy
·         Cik Panadol
5.                  Letakkan link contest anda di bahagian komen Entry ini..link yang diletak di shout box     atau cbox tidak diambil kesah. 
=========>yg nie satgi nk pe terjah.... :P

okies, rasanyer tu jer kowt, heeeee. Kepada kwn2 blogger, moh ler kite join reramai, lagi meriah... :) Ellen cayunkkkkk........ ok ka n3 akk neh, [pssttt, hrp2 akk dpt la adiah tuh, no last pown xper, vollleeeyyyy...hahaha]

ohohoh... lupa plaks, ellen ade bg hint adiah nyer, mcm kt pic atas tuh, yg dok merelip2 tuh, waaa akk nak gk bleh? bleh melaram tyme raya nanti [tp tarikh tutup tuh lepas raya laaa....huhu]

tammat...

2 comments:

FloEllen said...

hahahaha..lawak juga N3 ni..njoy ellen bca ehh...harap2 ada rezeki yer...

Melati Qistyna's Mummy said...

haha, akk nk wat permintaan bolehhh.... akk nk 1 set kalau pown akk x menang...hahaha [aci x]