Tabung Maya Puteriku :P

Monday, August 9, 2010

Doyan Lagi... :P

Salam.....

Weken aritu, kitaorg x p mana2 pown, beristirehat jer kt umah, me, cm besa la sabtu keje stgah ari.... :) balik keje, rehat2 jap pastu tdokan si gurl, sbbnyer... pastu nk kena p jumpe dentist... hukhuk... maleh lak nk bawak dia.... lepas si gurl tdo jer, terus amek beg & jalannnn....
.
.
.
.
.
sampai2 je kt klinik, kebetulan patient yg sblm tu br siap, so ngam2 choii la.... hehe

bla...bla...bla....
ok dh siap, gigi ku kena tampal... hukhuk, alang2 jumpe dentist buwat la skali scalling tui ka ejaan nyer ni... haha

dh abes wat tu terus jer balik umah, xder mood la nk jenjalan2..... smpi2 umah layan tv jer, tgk gurl ngan daddy nyer nyenyak g... so xyah la kaco dorg... :) nk tdo pown dh lmbt, kang poning lak tdo lewat ptg... ngeeee
.
.
.
.
.
ptg tu plak, ade
pasa mlm kt area umah, so ckp ngn hb........
me : jom p beli doyan sblm pose, ngeeee
hb : ok, jommm

kitaorg p berempat, hb, me, gurl n my BIL.... smpi2.. psr mlm pown dh nk tutup, ms tu kol 9 lebih kot... hb kata xper kita round2 dl, br beli doyan....jln punyer jln, last2 smpi kt 1 stall, beli yg 2biji saploh hengget jer, org tu siap offer 8biji 30 hengget la, sbb dh nk tutup kedai, hb pown ok jer... :) seb baik bwk assistant yg leh tulun bwk haha lau x mau hb kata xyah, sapo nk bwk weh, hongehhh oooo....

so ni la hasilnyer... :)

3 plastik bag... hoho... bestttt.. balik2 jer terus makan, tp sbb msg2 dh diner, so 1 plastik je abes, xper, esok maseh ade.... hehe.. layan je la pic nyer sblm pose ni... :wink:

abesss daaaa....

4 comments:

Tomato Gurl's Life said...

haha...ingatkan pe doyan??upe2nye durian..hehe..cedapp...

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe, aah mmg sedap... :P

aeinio said...

puasa tak lama lagi... baik makan durian sepuas2nya.. hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe, tu la pasal.... tu yang p boli sblm pose tu... :)