Tabung Maya Puteriku :P

Tuesday, August 3, 2010

Buaya kat PD


Satu tan tu, yg pelik nye, camne leh ade kat PD ye? Original Source, please bace kat Utusan

Hapdate by :

Anonymous said... Berita terkini,

Boya tu bukan mati sebab kene tembak, tapi sebab terlebih kolestrol dalam badan. Bunyi tembakan menyebabkan tekanan degupan jantung naik, langsung kene heart attack, lalu kejung dan penamatnye adalah, mati.

Disahkan oleh pakar kolestrol jawa tengah.



p/s : haha, tks Anonymous:P

12 comments:

Anonymous said...

Ee eihh, tepelanjat.. Naatang nie, kat zoo pun xde lor besoq nie. Ee eihh, tepelanjat skali lagik ye. exkuse me

AngahSayang2314 said...

pelik la macam mana bole ada kat PD..... buaya sesat ke??? aiyoo yooo

Melati Qistyna's Mummy said...

haha, ank sapa la ni...:P

AMiRU said...

Mak aih.. besar betul buaya ni.. Mcm ada lagi je buaya lain kat PD, dulu pernah baca kat facebook, ada orang kena gigit buaya time mandi kat PD. Tp kalau buaya ni la yang gigit, kompem da putus punya kaki org tu tp xpulak.. huhu

Melati Qistyna's Mummy said...

AMIRU : hah, yg tu pown hb ade ckp dia penah terbaca... :)

AngahSayang2314 said...

macam mana nak follow uuu

Melati Qistyna's Mummy said...

AngahSayang2314 : kita x wat polower kt goblog ni... hukhuk

Anonymous said...

Berita terkini,

Boya tu bukan mati sebab kene tembak, tapi sebab terlebih kolestrol dalam badan. Bunyi tembakan menyebabkan tekanan degupan jantung naik, langsung kene heart attack, lalu kejung dan penamatnye adalah, mati.

Disahkan oleh pakar kolestrol jawa tengah.

Che Armster said...

mak ai.. besar gila.. surreal sungguh buaya itu

lady D said...

ni buaya tembaga ke ek? serious terkejut mase bace paper semalam...buaya kat laut?? what the heck..

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe, tah la boyer tembaga ker boye spesis aper, tp mmg giler beso... :P

Razif Mokji said...

pulak