Tabung Maya Puteriku :P

Tuesday, August 10, 2010

Benda yg Gurl xleh tdo... kalau xder.... :)

Salam......

ni saje jer nk kongsi ngn korunk..... ms jaman kecik2, jaman dh beso ni pown ok gak... ade x benda yg korunk xleh tdo w/out it... :) x kesah la, bantal bucuk ker, bear ker, pacifier puting ker, klau xder mesti korunk gelisah xleh nk tdo... hehe according tu mak korunk nyer cite la....

cthnyer
bantal bucuk, ropanyer bughuk, baunyer busuk, tp lau xder xleh nk tdo........... seb baik la den ni versi selamber jer, xder pown leh jer lolap...kehkehkeh

ku gugel2 dpt bbrapa versi:-

ni versi dh lunyai skit2, haha

yg ni versi bantal yg belom bucuk g..... :P
yg ni xtau la versi aper, ader ke owang yg ader bantal bucuk cenggini, hoho

hah, yg ni lak, bantal bucuk cik bean..... 
.
.
.
.
yg ni lak versi pacifier...

nk lg besh yang ni hah, kuikuikui..... ganash tuuu....

.
.
.
.
yg ni laks, versi si gurl, dh beso sok agak2 nyer gurl marah x mummy uplod pic2 ni... hehe


hah ko, kan men lena dia tdo....
 
 yg ni xtau versi aper.. haha, dh cm kena tembak
 
hah, nengok tv pown kain mesti kt lam mulottt
 
 
 yg ni lak versi kain dh kena tarek lepas dia lena skit.... :P

aper plak versi korunk, moh la kongsi2... :)

dh lama gak try nk pisahkan kain ni ngan si gurl, tp lom berjaya...kalau dia dh tdo lena, kain tu ku tarek jer kuor, sbb dia nyer teeth pown dh cm rabbit skang ni.... huhu, nmpk gayanyer beso sok kalau gitu gak gayanyer, nk kena gn braces lar.....huhu

abesss.....

5 comments:

Wan_hazel said...

hehehe..betul2 same ngan adek boy wan...skang nie dah tak de dah..mama dah buang..adek boy wan tu msti ade kain law tak mesti tak leh tido..wan pun ade dulu...bantal mucuk..huhuu

Melati Qistyna's Mummy said...

hehe, owh wan pown same ker, tah2 smpi skang kot wan ni... haha, akak guwau jer :)

DaRa MaNiskU said...

adik dara ader dulu...
time tdo kaki dia msti atas bdn mak @ abah.. klau x, xleh nk tdo..skang msh jugak w/pun dh besar..

Melati Qistyna's Mummy said...

tu adek dara ker, dara sendiri tu... hehe

Anonymous said...

saye pun ade gak.. nak kongsi leh? bleh jugakkk .. saya ni kalau nak tido, mesti kene ada ngantok, klau xde ngantok, saya xleh tido.. hehehehe ..