Tabung Maya Puteriku :P

Friday, December 31, 2010

Gurl's Orientation

Salam.........

maaf lama menghilang...... skang nie br la stemik ok balik, last week on xmas....huhuhu...
tp skang ni xde mood bw g, sbb gurl br nak masuk jah satu... so byk pk pasal dia lak...

hr ni 31/12/2010.... ade orientatasi kat skolah dia... walau pon cuti cikgu2 dorg tetap teruskan gak.... kot nanti bebudak tahun satu terkena culture shock...hahahah
so td, me n hb p skolah tu tuk wat registration, bayor ape yg patot, amek buku teks.....
majlis mula kol 8pg..... dijangka abes kol 12noon.... tp abes sblm tu pon.....
hb dah sangap2.... sbb semlman x tido dok ngadap lappy...huhuhu
mak ngan pak dok kat dewan dengar taklimat dr guru besar ngan guru2 kanan....
yg si gurl ngan kengkawan dia kena bawak p kelas buat xtvt dorg..... cm ada test skit2 la... :)

Monday, December 13, 2010

Salam kemaafan........

Salam buat semua kengkawan blogger :P

mintak maap bebyk... skang xlehh g BW sbb stemik lom ade g...
beruk band DG lak hb kena bwk p keje...huhuhu
yg celcom dh mati sbb lama x relod......hadoiiiii

hr Khamis last week p TMPoint... transfer line...
dorg kata amek masa 15 hr bekerja....wawawiiiiiii
lama tol.... skang kan dh jaman canggih, xleh ke dorg pendek kan masa tuh...huhuhuh

dah la dorg caj RM50 tuk processing..... pastu nak kena tambah RM30 g bayo kt technician dorg...
katanye sbb kena testing line...... tu bkn keje dorg ker..... ape tah nak di test nyer...huhuhu
smpi ke la ni i.e. 13/12/2010... pukul 8:50PM.... lom ade org TM yg kol....
sabo2......huhuhu

so buat teman2 yg selalu jengah goblog neh... mekasih byk yea....
nanti stemik den dh ok, den akan terjah lu org... InsyaAllah...

till then, jenguk2 la selalu yea :P

Monday, December 6, 2010

Pabila ibu-ibu berblog

Salam......

n3 nie dibuat khas setelah disapa oleh Puan Syikin dr nun jawoohh.... di Kedah......
asal beliau org Perak... tp dok merantau, jumpe jodoh ngan seafarer, org sana, lecture pown di sana....
punyai 2org cahye mate [stakat ni ler... :P] puteri & putera... AA & ZZ :)

sebenarnya den dh ngekor belog dia since dr den xdak blog pown.... :P
mesti baca blog dia...hari2... :P
kalau dh missed, wajib qada n3 yg tertinggal tuh....:P
byk yg boleh dipelajari dr blog beliau....... kalau nk tau lebeh lanjut lg, jom zasss

langkah2 nyer sonanggg bangat :P

Saturday, December 4, 2010

Superb Bzzzzzzzz....huhuhuhu

Salam semua........

maaf sgt2 semenjak 2 menjak neh mmg giler bz....

Wednesday, December 1, 2010

Tiara Beach Resort - PD

Salam.......

hadoiiii.... br ni la ade kesempatan mood nak hapdate goblog ku neh :)
sbona eh kitaorg p masa 28/11 ritu... ingat nk p ari sabtu 27/11.... tp date tuh byk yg full ler... so end up 28-29 jer la.... sbb gurl ade appointment ngan doc pada 30hb tuh....

memandangkan check in kol 3pm, kitaorg dr KL kol 12 lebih...... selow2 bwk.....tp nak kena cepat gak sbb MIL & FIL dah nak smpi kt Seremban.... janji ngan dorg jumpa kt sana.....

 memulakan perjalanan..... :P

Sunday, November 28, 2010

Saturday, November 27, 2010

Gurl & Daddy...

Salam.......

ehehe, ni n3 dh lama peram...
alkesahnyer, satu hr daddy marah ngan si gurl....
so, tuk memujuk ht anak daranyer, pepagi sblm antr gurl p skolah di lukisnyer pic bawah tu...
yg sebenarnya 'DADDY LOVES MELATI QISTYNA'....

tp bila daddy blk dr keje ptg tuh,

Thursday, November 25, 2010

Jom Support KLChat.... :)

Salam.....

just nak share 1 tempat chat baru.... KLChat...
ianya hasil air tangan anak Malaysia
kalau korunk nak tau moh kite p skodeng sini....KLChat
x rugi pown try :P

Wednesday, November 24, 2010

Entry Tertunda........ maaf sangattttt2......

Salam..........

Hutang ni dh lama x dilunaskan... dh jadi hutang lapuk neh....huhuhu
maaf sgt2 kepada wanda2u@wanzi......
sbona eh.... den ado dpt adiah dr En Wanzi neh....mb ramai gak yg dapat hadiah dr Encik ni kot....
ape hadiah nyer????

Farewell Party

Salam....

aritu b4 skul gurl cuti ade parti...makan2 kt skolah dia.....
tp pic masa parti2 tu xdak la kan... ni masa gurl nak p skolah....



Tuesday, November 23, 2010

Hadoiiiii... teruk2...huhuhu

Salam......

bukan n3 ape2 pown.... just lepas kan gewam pada diri sendiri... :(
senja td dpt panggilan dr ayahku lg... kali nie skejap ajer...
ayah just bgtau, ni no mak, lau nk kol, leh dail 00966....
dlm htku 'aik, ingtkan selama nie ayah kol guna public fon kt sana jer'....
maklumlar...slalu x sempat tanyer ayah tepon dr mana... huhuhu
hr nie ayah tepon semata2 nk gtau kalau nk ckp ngan mak, tepon la no nie....

letak2 je tepon, terus ku dail balik no td, tp ERROR.....huhuhu
terus ku cek ngan bang google, cemana nk dail p arab saudi....
ropanyer, dh betul dh no td, tp nk kena buang tanda '+' kt depan tu... ade ker cenggitu...huhuhu

terus ku dail balik, hujung2 ku dengar mak ku jawab panggilan.....huhuhu
sedey nyer dengar sore dia, katanyer demam... sakit tekak dh tentu....
cakap2 ngan mak...... bla..bla...bla..... pastu letak, dail plak no ayah lg....
ckp ngan ayah, pasal kestupidan kesilapan ku, huhuhu
ayah mcm biasa, 'xpela... xtau tu...' huhuhu
ayah pown teruk sakit tekaknyer, smpi sore dia pown aku x cam.....


moga2 mak n ayah baik2 saje, dan dipermudahkan sgala urusan....



Nota jari kelingking : mak ckp 30hb dh nk balik dh.... 2hb smpi Malaysia :)

Monday, November 22, 2010

Kereta Idaman Kami

Hihihi lama dah x update kat sini. Actually mummy bz ngan  2-3 perkara yg membuatkan mummy sampai xde masa langsung nak update blog ni. Anyway, since hubby kite x abis2 pushed suh update blog, so inilah update pertama setelah sekian lama (x berape lama mane pun) menyepi.

2 minggu lepas kite orang ada gi Tesco Ampang jalan2 sambil2 melihat kereta idaman kami sekeluarga. Kenapa sekeluarga? sebab ati suka, mummy suka and daddy pun suka. Insya-Allah, ada rezeki dalam tempoh terdekat ni nanti hubby kite nak angkat yang kaler maroon tu. :). Tapi kene settlekan benda2 penting dulu (pindah rumah, ambik lesen, urus percutian ke P.D, keje daddy & etc). BTW, jangan terkejut bila tengok orang yang  paling galak  mengetest kereta idaman kami ni ya Layan...... 

Tuesday, November 16, 2010

Salam Aidil Adha Buat Semua...

Salam......

di kesempatan kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha buat sume kengkawan.....
maaf segala salah & silap yg sengaja @ tidak sengaja.......



nota jari kelingking : huhuhuhu... indu mak ayah.... moga2 dorg sihat2 aje di sana... Aminnn....

Friday, November 12, 2010

Double Joy... :P

Salam.....

hr ni (12/11/2010, kol 13:36) dpt kol dr +00966547484464..... no sape tuh.... :P



Majlis Hari Terbuka - Lovely Tots

Salam....

pg td, ade hari terbuka kt kindy si gurl..... kindy cuti arini... :) mcm sem lepas gak ler, kt sini
skang nie kan kindy xde dh peksa akhir taun.....
so sbg alternatif mak pak nk tau perkembangan anak2 depa.... kindy mengadakan hr terbuka la...
tujuan nye adalah untuk memberi peluang mak pak jumpe ngan all teachers tanya mengenai perkembangan anak....

so pg td, me n hb p la skolah si gurl.....

Wednesday, November 10, 2010

Dorunk Buat cm Mak Pak Dorunk Punyer :P

Salam....

hah, baca itu tajuk kaaa..... hehehe
nak tau x? ari ahad arituh, bwk gurl p tgk MEGAMIND....
mmg klako cite neh, x tipu, si gurl pown ketawa mengekek2 kt dlm tuh... ehehe
tp itu bukan persoalan nyer....
yg menjadi tanda tanya, adekah mak pak dorunk ade syer ngan tempat tuh
ce tgk neh.....

Makan Ape???

Salam......

menu nie msk ari senin aritu.....
oleh krn vitamin M tu byk lak dlm diri..... terperukkk je la....hehehe
oleh sebab kite skang dh pencen dr bekerja, umo persaraan wajib :P
so dok kt umah je lah, goyang kaki tgn
tetiba plak teringin mengidam nk mkn msk lemak ikan masin ngan daging black pepper :P (daging black pepper ni dh lama ckp ngn hb nk mkn, tp dia xde masa lak nk msk...(hb masak black pepper best)

Tuesday, November 9, 2010

My First Ever.......... :)

Salam....

n3 neh dh basi pown....
cek pown dh clear dah...
tp nk gak post sbg kenangan... walaupon cipott..... ngeeeee

Monday, November 8, 2010

Karipap Sardin Gardenia :P

Salam....

Aritu terbaca n3 kakngah pasal karipap2 cinta dia
terus teringin nak buat....ehehe...
so smlm dh siap2 dah beli bahan2 nyer :P
pg td (i.e ari ahad), bangun2 jer terus bersilat...hehehehe

dan tadaaaaa........
dah siap karipap sadin gardenia ku...
kejap jer buatnyer, hb ngan si gurl pown suke :P
bahan2 nyer pown senang
inti tu ikut suke, lu nak wat inti kentang ker, inti daging ker, ayam ker, sambal bilis pown boleh.....

Saturday, November 6, 2010

Nice Pic

salam......

saje nk post n3 neh, ske sgt tgk pic pasangan Tun nie.. :P
cute... hehehe




nota jari kelingking : smg kami pown akan bahagia spt pasangan Tun di dunia & di akhirat... Aminnn

Friday, November 5, 2010

Genting part 3

Salam.....

hehehehe, byk nyer part :P
okok... ni last part.....pg tu memandangkan kitorg dpt foc tuk bekpes... kitaorg turun dlm kol 8am..... tunggu si gurl bangun :P

so ni je la pic yg sempat di snap..... jom zassss

Hidup Itu Indah: Burger KIng .

Hidup Itu Indah: Burger KIng .

salam....

terjumpa n3 pasal beger king kt satu blog kawan blogger... beger nyer asal dr daging vavi.... sebar2 kanlah....

p/s : lao nk baca details, klik je link kt atas tu....

Thursday, November 4, 2010

Pertandingan Header Tercantik....

Salam...

hehehe... rasa cm nak join la pertandingan heder neh, walaupon heder ku x cantik, ape salahnyer join setangan kaki kan?? ni pown gara2 hb yg suh join gak neh, hehehe

okok.... contest neh di anjurkan oleh..... jeng...jeng...jeng ....

Genting Part 2

Salam.....

ni sambungan n3 sblm neh.....sila jgn muntah :P

mlm tu kitaorg dok berkira2 mkn di mana..... hb kata jom la kita nek atas,leh jenjalan...hmmm ok gak tu... lgipon bufet diner kt sini 40hengget 1kapla, budak lak,bape hengget je beza ngan dewasa...huhuhu. baik la den p naik ateh nun, byk pilihan..... mkn bufet nie pon byk mana la kitaorg leh sumbat.... :P

so dlm kol 9mlm, kitaorg bertolak.....smpi sana kitaorg terus cr nasijer, coz mummy nie bkn boleh lau x mkn nasi 1hr, leh fitammmm ...hahahaha geleng pale hb.....

so kitaorg mkn di sini...

Wednesday, November 3, 2010

Genting Part 1

Salam......

weken aritu me, hb n gurl pg berjimba2 di genting.....:P selalunyer kitaorg nek genting balik hari jer.... tp kali ni kitaorg menginap bermalam kt Awana..... memula cadang nk amek First World, tp on9 buking penuh laks, kwn hb kata kalau walk in, ade je biliknyer.... tp kitaorg maleh lak nk walkin.... so end up ngan Awana ler... tu pown penuh gak cek in ari sabtu....so p la ari ahad, balik ari senin gurl ponteng skolah sari :P

so, maleh nk cokcek bebyk, layan je la pic kitaorg neh....... zoooommmmmmmm :)

Monday, November 1, 2010

He loves his daughter very much...........

Terharu sebab nampak hb sayang sangaattttt kat gurl. Walaupun kekadang hb garang sgt masa kat umah, tapi masa kitaorg p bercuti.... di Genting, terserlah kasih sayang & kemesraan hb kt gurl..... yela kan marah2 pon anak gak, mana lagi nk tumpahkan kasih sayang....klau x kt gurl :P .... cm tu gak ngan gurl.... kalau kt umah sume mummyyyy.... je, kekadg je dia mintak tlg ngan daddy.... tu pown kekdg kalau mummy ckp 'mintk la tlg ngan daddy'.... cepat je dia ckp... 'daddy sibuk la mummy, buat keje kt komputer'.... hehehe.....walau ape pown, dia lah ratu hati kami..... dia lah racun, dia lah penawar kami.....semoga gurl sihat & gembira selalu... & membesar jadi kebanggaan daddy & mummy.....

ni uplod pic hb ngan gurl je dulu..... zasssss..... :P

 Separuh pendakian, berehat jap... :P

Sunday, October 31, 2010

Bercuti di Genting...

Hihihi x boleh nak citer panjang lebar sangat, sebab kita orang baru je sampai atas. Lepas check-in kat Awana nanti nak lepak2 pastu malam karang baru plan nak naik atas balik.
 check it out...

Saturday, October 30, 2010

Gurl's Uniforms

Salam……

N3 ni saje je nak wat kenangan tuk si gurl…. sok2 dia dh beso, leh la nengok goblog ku neh.... :P
Uniform yg gurl pakai masa kt Tadika Lovely Tots…. 
 
Ni baju yg gurl kena pakai tuk ari isnin, selasa & khamis….. dh senteng dah pown gown nyer, cepat no si gurl ni memanjang….. melebor x gak… heeeeee
 
air tu WAJIB bawak...kalau hr mkn mee ke ns ke, skolah dorg bukan nye bg air....huhuhu... kalau ari mkn sekut je dorg bg air....pjg rmbt si gurl ms neh, skang dh kontot dah..hehehe

Friday, October 29, 2010

Senyum Pagi.... :P

Salam......

ehehe... ye dok... tp walau ape pown.... kite kena la usaha untuk mencapai apa yg kita hajati.... tp hanya Allah swt yang menentukan... :)

Thursday, October 28, 2010

I am 6 year old.... :P

Salam.....

sempena hari lahir satu2 nye puteriku yg ke 6 pada 28/10/2010, daddy & mummy ingin mengucapkan 'SELAMAT HARI LAHIR' smg membesar jadi anak yg solehah... dan membanggakan mummy & daddy......

kami sayang kamu & will alwaz luv u dear...... :)

hmmmm, taun ni beli kek tuk gurl bawak p skolah dia je, dari sejak dia dpt kad birthday dr cekgunyer di sini hr2 dok tanyer, dh smpi ke belom bufday dia... huhuhu..... siap ckp, nk makan kek ngan kengkawan dia.... yela kan, tiap kali bufday kawan dia, ade je goodies yg dia bwk balik... :)
so kali nie, turn dia lak, tp mummy x buat goodies pown, beli je kek beso, antor je kt skul gurl tu... heeeee

ni pic kek gurl,

Belated Besday to Beloved Ucu..... :)

Salam......

n3 nie khas utk ucu (hb's youngest bro) qistyna......
EPPY BELATED BESDAY yg ke 23... (27/10/2010).... sehari awal dr gurl... :)
smg sempat abeskan tesis tu sblm masa xpired... :P
& sukses dalam ape jua bidang yg ucu nak buat yea....



Tuesday, October 26, 2010

MAYBANK!!!!! [Sekadar Peringatan....]

Salam.....

rasanya ramai yg penah dapat email konon2 nyer dari pihak Maybank kan???? suh log in dr email kan..... sebelum ni kite penah baca/dengar je org dpt email/kena tipu oleh pihak tertentu... yg hampagas
dlm 2 hari lepas, kite bukak je mail.... tetiba ade email dr maybank....tajuk nyer 'IMPORTANT NOTICE' huhuhu.... ingt MBB nk kasi duit pree kek den... ronti kan la...hahaha. bukak2 jer, ni yg den dpt.......

Saturday, October 23, 2010

Sejuk Perut.........

Salam........

ni kisah si gurl lagi.... yela, lau bkn kisah dia, kisah sape lagi kan?? dh sah2 la blog neh dibina khas tuk dia :P

alkisahnyer, dh lama gak dia suh beli kan kain semayang...akhirnyer aritu masa antr tok n nenek nyer p aji, singgah tmpt expo situ, kebetulan ada org jual... teruk kan mummy nie, amek masa yg lama tuk beli... huhu tp better late than never kan.....eheh

ni antara dialog mummy ngan ucunyer [adik hb]

Friday, October 22, 2010

Teledera.......

Salam..........

pg td cm biasa antr gurl p skull.... skali ms nak balik... cikgu gurl [Ms. Stella] ade bertanye sesuatu.....


Cikgu : Ma'am, did u notice there s a blue black on her leg??
Me : owh... that s her eczema scar.....
Cikgu : owh i c..... we hv been asking her 'where did u get this scar?'
Me : hmmmm [senyummmmm]

pastu, dia dok blabla... g pasal anak dia 2 org pown ade eczema gak.....


dalam atiku, lau la si gurl tu ado lebam2... den org yg pertamo yg akan carik oghang tuh...huhuhu
tp ok gak, makna nyer cikgu si gurl ni prihatin, sensitip la ngan anak didik dorg :P
mekaseh cekgu.......

Thursday, October 21, 2010

myMetro | Ubah kuota haji

myMetro | Ubah kuota haji

Salam........

kalau nk baca details, klik je link kat atas tu... ade ke syarat yang mengatakan mcm tu [refer dlm kotak merah kt bawah]

 Klik utk tumbesaran selayaknya.....

kalau pun xcited nk berucap, jgn la menyempitkan sesuatu pengertian tu.... mmg la niat dia nak ajukan pasal kuota yg disalahgunakan oleh sesetengah pihak yg berkepentingan kot.... hmmm, tah la...

Wednesday, October 20, 2010

Luar Biasa.......

Salam........

 Rumahku.... Syurgaku......... :)

Nota kukukakiku : Kelik utk tumbesaran yg selayaknya.... :P

Monday, October 18, 2010

NN Berwajah Baru.......

eh korang pasan x??? ke hanya daku yg ketinggalan jaman.... hahaha.... smlm (i.e. 18/10/10) br pasan NN dh berwajah baru....

siap ade new features tu... [refer bulatan meghah tuh]

Keberangkatan Pergi............. :(

Salam............

Tanggal 17/10/2010..... mak ngan ayah ku telah berangkat ke Mekah tepat jam 5.30pagi dari KLIA.... dan dijangka kembali pada 02/12/2010......... lama tuuuu...... semoga mereka selamat pergi & selamat kembali... Aminnnnn......

tp, pada 16/10/2010, kami [me & gurl] aje, sbb hb kena p IJN..... tp hb antr kitaorg smpi Kelana Jaya [Kompleks TH].... ni pic last kitaorg.......

Sunday, October 17, 2010

Contest I-Phone 3G

Salam........

PERHATIAN...PERHATIAN.... ni post melekat... xtau smpi bila... so utk n3 baru, sila gerakkan mouse anda ke bawah yea... :P

first time nk join contest nie, harap2 ade la luck.. :P

senang je nk join nyer, x perlu folo, x perlu tag2... & seangkatan dengan nyer  :)
moh kite join sama2.. mana la tau kan, untung sabut timbul, untung batu tenggelam....muehehe
kelik jer pic iphone kt atas cetbox tu... selamat berjaya.... :) utk kite juga.....


TARIKH TUTUP : 31 OKTOBER 2010

Wednesday, October 13, 2010

Office T-Shirt for Sale :P

Salam.........

erkkk, den nk jual t shirt neh, ade sape2 nak beli x? muehehe


Saturday, October 9, 2010

Ceritera Puteriku.........

Salam......

nie cite smlm i.e. jumaat (8/10/2010) pasal gurl & daddy nyer......

smlm daddy smpi umah lebih kuwang kol 6 kot... smpi je

gurl : daddy, daddy... ade beli kit kat x???
daddy : alaaaa, daddy lupa lg la....
gurl : daddy neh xde komputer ekkk
daddy : erkk... ape kena mgena komputer plak
gurl : yela, meh sini aty bukak komputer daddy, nanti daddy x lupa lenkali....

daddynyer dtg & dgn pantas gurl wat cmni hah....

dia letak tgn kt tepi tuh, pastu dia pusing2 nyer.. [fhm x??]

kitaorg ber2 bantai gelak.... pastu tanye dia sape ajar.....

gurl : Ms. Dolmah [math teacher] la...
daddy : ade Ms. Dolmah buat cenggitu kat aty ker??
gurl : adeeeee

pastu, kitaorg x terkata ape2 dah.... hmmm gurl... gurl... :P

Friday, October 8, 2010

Tun Kembali.....

Salam..........

mesti ramai yg dah tahu kan yg Tun M was admitted kt hospital kat Melbourne sbb chest infection.... tp dia dh discharged pown n resting kt hotel kt ostolia nun.... :P
tp td ade baca latest update kt TheStar Tun akan kembali ke Malaysia arini i.e. Jumaat.... nek jet peribadi..... smg Tun bertambah2 sihat..... Aminnnn

Thursday, October 7, 2010

Wrong email id ....... too good

read till the end... im sure ull laugh... keh33x

A man checked into a hotel.
There was a computer in his room,

So he decided to send an e-mail to his wife.


However, he accidentally typed a wrong e-mail address, and without realizing his error, he sent the e-mail.


Meanwhile... Somewhere in Houston ,a widow had just returned from her husband's funeral.
The widow decided to check her e-mail, expecting condolence messages from relatives and friends.



After reading the first message, she fainted.


The widow's son rushed into the room,
found his mother on the floor, and saw the computer screen which read: 
*
*

*

Wednesday, October 6, 2010

Pre-Sebeday my Gurl........

Salam.........

semalam i.e. ari selasa (5/10/2010).... mummy kena p amek gurl kt skolah sbbnyer..... org yg slalu amek gurl tuh ade hal laks... seb baik masa tuh x brapa byk keroje nyer :P

ondway nk p umah bbsitter........

gurl : mummy...mummy..... ari ni eppy besday aty....
me : aik, yeke... lmbt lg la, aty nyer buffday 28/10
gurl : mana ade, td cekgu aty ckp.... [nada nk marah dh neh.... :)]
me : ????

smpi kt opis, ku godek2 beg skolah dia... jumpe la benda alah neh.........


Tuesday, October 5, 2010

Kalau dh Jodoh... tak Kemana

Salam.......

betul gak kata pepatah org tetua, kalau dah jodoh x kan kemana... begitu la nasib yg menimpa 2 warga emas neh, walaupon putus tunang dan berpisah selama 53 tahun, tp last2 kawen gak depa :P

lau nak baca details, klik sini

Monday, October 4, 2010

Legend of the Guardian....

Salam..........

hmmm, lama gak kitaorg x p nengok wayang, ari sabtu aritu tetiba hb ckp pas mummy abes keje kite p tgk katun... layan si gurl... mummy orait jer :P

Memula kitaorg plan nak nengok cite neh hah...

Alpha & Omega....

Sunday, October 3, 2010

Award Dari Zalin (OIT)

Salam.......

dh lama gak x wat n3 pasal award, kali neh dpt g award dari Zalin. time kasih la sbb sudi bg award nie... Acc minggu lepas g dh dpt, tp disbbkan kesihatan yg x wape mengijinkan, maka kelewatan la menerima award nie... :P. ok, tanpa membuang masa.... nie dia award tu...

erkk, xtau nape lak dia bg award neh, :P tp apa2 pown gazilion trima kasih... dh dpt award neh kena la bg ucapan...cm Academy Award ahaha

1) Thanks the person who gave you the award and link the person
     - dh, kt atas nun... :)

2) Spread the words to 15 bloggers who you like and you think their blogs are awesome!

     - yg nie akak buntu la, almaklumla, akk kan br baek domam, urat saraf blom join alasannn :P


3) Tell 7 things about yourself

Friday, October 1, 2010

Adakah Aku Bermimpi......

Salam.............

nie nak tanye ngan otai2 kt luar sana, sbb nyer den ni br gi dlm dunia blogging yg penuh pancaroba neh... :P. slalunyer den x kesah & xtau pown nk cek2 kt website NN nun, tp kan semenjak2menjak neh org dok sibuk2 pasai BW software tu, den cubo la p terai nengok2... hahaha..... TETIBA..... [urup beso tuh] terkejut siot... hahaha

Thursday, September 30, 2010

Muka Felik.... :)

Salam........

nie saje nk kongsi & juga sbg kenangan si gurl nanti....
kalau dl nk amek gambo dia punye la senang... 'gurl, senyoommmm' dgn kadar pantas nyer dia senyum cenggini hah...

perhatian !! ini adalah gmbo cth semata :P

tp skang neh, semenjak dh beso neh, lau nk amek gambor, punyer la susah nk amek mood..huhu. ade je muke pelik yg gurl buat... cthnye spt berikut kt bwh neh.......

Wednesday, September 29, 2010

Kezutan Dari Mak..... :P

Salam...........

td pada pukui 3:53 minit tah bape saatnyer..... terai nk kelik link mak kt shoutbox ku... selalunyer x kelik pown link nyer terus jer p blog dia tetiba sesuatu yg ajaib telah berlaku..... cecepat ku screenshot kan kot hilang lak segala bukti... ngehhh..... pastu ku terai g skali, uikss mmg gitu gak la kejadian nyer...hahaha. faham x kengkawan ape yg eden terai smpaikan... :P


Kembali....... InsyaAllah.......

Salam..............

Pertama2 skali nak mintak maap kt sume rakan blogger sekiranya semenjak 2 menjak ni jejak korangn x di balas..... bukan sengaja, tp kesihatan yg x mengijinkan.... :) Mummy Qistyna demam teruk dr ari Rabu lepas (i.e. 22/09/2010) siap boh date tuh ....huhu..... tp skang neh dh ok dah... tp mood lom datang g, huhuhu.... tu yg BW pown kurengggg jer....

pastu, kebetulan plak hb kena p outstation plak ari umaat tuh... seb baik ade Anjang my BIL leh antr gurl p skul, lau x, x p skolah la dia jawabnyer....ptg pown Anjang amek dr umah bbsitter....

sabtu subuh br hb sampai KL. sabtu ptg tuh hb ajak p taman... irup udara segar sket, mummy pown ikut je la.... tp sblm kuor tu, hb oder kan piza on9 tuk 'pick-up'.... cadang2 nk mkn2 smbl duduk2 kt taman.... tau2 smpi sana ujan la plak.... last2 dok jer dlm kete, hb je p jog sensorang dlm ujan renyai2 tu.. :)
 

Tuesday, September 28, 2010

Mariah Carey Terjatuh Masa Konsert F1 - Singapore

Four songs into Mariah Carey's Sunday night set at the Formula 1 Singtel Singapore Grand Prix, the singer had a wardrobe malfunction.
Nothing went wrong with her outfit, though -- it was Mariah's dancing that went wrong: She slipped in her high heels while striding across the stage and clapping along to her 1992 hit "Make It Happen." A nearby backup dancer quickly rushed to her aid and a smiling Carey made a very quick recovery, telling the crowd, "I did that on purpose."

moh layan video nyer kt bawah....

Saturday, September 25, 2010

A danger when spoken in different wavelength !!!!


Salam....

dh lama x hapdate blog neh gara2 demam...huhuhu.... 

In New Delhi , Mr. Sharma comes homes one night, and his wife throws her arms around his neck : "I have great news :
I'm a month overdue. I think we're going
to have a baby ! The doctor gave me a
test today, but until we find out for sure,
we can't tell anybody".

The next day, Mrs. Sharma receives a
telephone call from DEB ( Delhi Electric
Board) because the electricity bill has not
been paid.

Wednesday, September 22, 2010

Melati ada Rambut uban!

Hihihi sikecik tadi kesian kene usik ngan daddy dia sampai berair mata. Melati nie, suka berangan jadi Puteri Salji sebenarnya. So, jangan la ckap dia ni tua ke, gigi jongang ke, memang sensetif tahap maknya :-

Daddy : Waaa ada dua rambut putih la kat ati daddy nampak
Melati : Mana ada. Daddy teruk daddy jahat
Daddy :  Iye ada. nanti teacher (Ms. Stella) cakap. Hei Melati, you have white hair la.. Nanti kawan (Chan Cho Meng) pun ckap, Melati getting older already, Have 2 white hair. Yeye, Melati dah tua. 
Melati : Diam seribu bahasa sambil tekup muka dia ngan bantal...................
Daddy : Ati nangis ke? Takpe la white hair kan cam Puteri Salji. Sape ckap ati tua, biar daddy marah dia nanti...Who said Melati old already. who said that! 

Tengok2, dia dah merajuk, sampai berair mata. Terpaksa la HB buat2 cari uban & cabut kat rambut dia (guna rambut daddy sebagai umpan). Baru dia okay.

haiii, nikmat ada anak..dia lah kawan, dia lah jantung, dia lah ubat penawar buat kami sekeluarga... Lebih2 lagi bila mummy ngan daddy dia bergaduh..

Beware of Dog!!!!! :)

Sumber : Email dr kengkawan (Bacalah.... x rugi kite beringat2)

For your information. ( Very Urgent )


If you see a guy who rides a motorbike with a bloody hand knocking on your window demanding you to stop and asking for tissue paper to clean the blood when you are driving a car, remember DO NOT stop the car at all. Even if he damages your car or holds the side mirrors tightly, DO NOT stop the car but drive directly
to the nearest police station. This kind of criminal tactics have been reported in about 40 cases in Seremba n, K. Lumpur, Shah Alam, P.Jaya and Klang Town police stations (actually around the whole country).
 
These guys are mainly Indian gangsters, They work in a group and dare to commit this crime even in crowded areas where nobody will dare to stop the car to help you. The main purpose of this dirty tactic is to rob
you and/ or even commit rape if you are female driver driving alone.

::::. teringat kesah eksiden kt jalan Rompin ms ondway blk KL tu kt sini . tula... skang neh kena amek xtra cautious la hek... :) .::::

Selangkah Maju Dah Dia.....

HB kite ni, selangkah maju dah sekarang. Dah pandai masuk innit..dah ada supporter sendiri. Ni musti sebab kes jeles tahap cipan cacat. Sampai nak cari Bomoh Rompin katanya lagi kat sini. hihihihi

Monday, September 20, 2010

Jogging Di Petang Ahad......

Salam........

Dh lama gak x hapdate belog neh, hb yg rajen dok hapdate on behalf....ngeh3x..... tqtqtqtqtq :P......
nie xtvt kitaorg smlm yakni ptg ahad bersamaan dgn 19/09/2010 kitaorg p bwk gurl ke tasik Ampang... saje jer amek angin, lepas blk raya dr kg arituh kita org x kemana...... hb kata nk kena kurangkan lemak yg berkurangan berlebihan tu, hahahah..... so layan je la pic yer

hah, tuh nmpk x menonong je 2branak tu.... laju jer menuju ke.....

Saturday, September 18, 2010

Siapa Yang Buduh?

Ada ke nak diturunkan pembiayaan ke atas pembelian rumah dari 90% ke 80%. Apa takde otak ke BNM? bak kata Hubby(HB) kite. Dia orang ni saje nak bagi orang kaya terus kaya, yang miskin dok bawah jambatan. Yang kaya, leh beli rumah 5-6 biji buat pelaburan, lepas 10 tahun jual le dengan harga tinggi, bukannya dia org duduk pun. Yang miskin jangan la harap nak tumpang senang. Harapan HB kite sambil dia isap rokok LM dia tadi ialah, mintak2 la yang empunya idea ni mati kene sambar petir, ke bakar ke, pastu tulang dia dihanyutkan skali kat sungai klang. So berbalik kepada tajuk di atas "Sape yang Buduh?"

Petikan asal Metro

Thursday, September 16, 2010

Tragedi balik KL - Bernamakamu 16 Sept 2010


Masa ondway balik KL kat jalan rompin-muadzham (tgh gelap masa tu) ada pokok tumbang. Pastu kat tengah2 dalam timbunan pokok, ada org (mangsa) ngan moto dia skali dalam tu. Dia menjerit2 mintak tolong. Disebabkan macam2 kes skrg org berlakon eksiden la, langgar belakang kereta la, pastu bila ...kita berhenti dia samun kita plak. Suasana plak gelap, ditambah kat tengah hutan. Ramai org x berhenti beri bantuan. So, aku x terkecuali.
Lakaran HB 1 : Tempat Kejadian Muadzham-Rompin

Monday, September 13, 2010

Aktiviti Terbaru Kami

Since, kunjungan dari sedara mara, jiran2 dah semakin berkurangan. Adik beradik hb pun dah ada yg beransur pulang ke KL, kami sekeluarga abiskan masa jalan2 di sekitar Daerah Mersing.

Ini aktiviti terbaru kami sekeluarga :-
  • Lepak2 kat tepi pantai Mersing,
  • Lepak2 Sambil Makan KFC kat tepi pantai Tanjung Resang,
  • Shopping di Tunas Manja (Taraf Mini Tesco la kat Mersing ni)
  • Mandi manda di pantai OBS,
  • Memancing di Sungai Jemaluang.
 Pantai Mersing

Sunday, September 12, 2010

SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

* Mode Sticky... :P [for new n3, pls scroll down]

Salam........

Di kesempatan ini kami sekeluarga kecil ingin mengucapkan 'Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin' buat teman2 di alam maya :P....... Selamat balek kg & pandulah dgn berhati2 [Ingatlah Org Tersayang].

Kami akn bercuti dr 9hb smpi....... xtau bila...... hohoho. xtau la dpt on9 x kek kg neh, kalau ade kelapangan & berukband nyer hokey & x tertinggal kt KL, bleh la o9....ngeh


Wassalammmm.......

Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya Dari Mummy Qistyna

Pagi2 raya ni tak sempat nak bergmbar sgt sbb smua sibuk ngan agenda masing2. Lagi pun kat sini ujan plak tu. Xde chance langsung nak bergmbar kat luar. Anyway, Selamat Hari Raya dari Kami Sekeluarga ye...

Baju x sedondon sebab main beli aje x sempat nak tempah :)

Thursday, September 9, 2010

Satu pagi sebelum raya

hb mmg minat makn telur natang ni. kebetulan air pasang besar jam 11pg tadi. terus gi pantai kt kampung ni nuggu natang ni muncul. dapat la 2 pasang. tapi jantan  kene lepaskn sbb xde telur. ambik tine aje.. pastu bakar/panggang sampai hangus. org tua2 kata, klu susah dpt ank, korang mkn la telur natang ni, ye la kn mana tau, dgn ijin Allah, mudah2an korang dpt ank seramai anak ayam..


teka la natang ape tu? natang ape telur dia ramai giler?

 gambar dari atas cam kete kebal

Wednesday, September 8, 2010

Gantung Tyme......

Salam..........

Blm terlambat kowt nk gantung diri kadraya hek... :P. time kasih buwat penyumbang kad yea, ngeeee...... kad yg pertama dtgnyer drpd WanHazel [mesti kebykan blogger kenal dia kan :wink:]

hah, nie kad yg ke2, syantiks orgnyer... :P. Namanye NurulAtikah.... acc pes tyme singgah blog dia, terus amek jer kadraya...voleeeyyyy... hehe. [arap2 tuan nye x marah]

tu jer, 2 jadi la hek, drpd x gantung langsung... kang org dtg umah [adeke] leh tgk kadraya yg cun neh :P

abesss.....

Tuesday, September 7, 2010

Daddy: May I borrow $25?

Salam........


Elok utk dikongsi bersama.... renung2 kan lah :P


I read this story many times before, it never fail to touch my heart....
Bear in mind that our lives are not measured by the dollars and cents we make... but measured by the amount of love we shared and hearts we touched.
Can I Borrow $25?

A man came home from work late, tired and irritated, to find his 5-year old son waiting for him at the door.

Iklan Tibitiga yg Ditarek Semula........

Salam........

Mesti korunk sume dh tau kan pasal 1 iklan yg kt tbtiga yg kena tarek balik kampung penyiarannyer kan...kan....Memula tgk tb aritu, ms dorg announce tuh, blur gak, mana 1 iklan nyer hek.... huhuhu... pastu den ade tanye kt maklagenda :) dia bg hint, tp still otak ku yg bijak rusty neh x dpt tangkp gak....hahaha. pastu den tanyo ngn pokcik gugel... jumpe gambor neh hah..... br la ku ingt yg mana 1...keh3x. korunk ingt x? haaaa, ni hah gambor pakcik tuh nek beca.... ala2 santa... huhu


pada sesapa nk bc lanjut komen.....moh kelik link neh..... kelik

tammat....

Bersahur Bersama Ghost Rider

hahaha, lepas sahur pelik tgk adik gelak bagai kene rasuk...Tengok punya tengok sebab Ghost Rider ni haaa..



p/s : adik gelak subuh melayan persaan sebab x dapat balik raya huhuhu

Monday, September 6, 2010

Tadaaaaa......

Salam........

n3 sblm neh dh janji nk gtau nape hb ku minx banje kan..... klik sini Nandos pown kire banje aper....heeeee.... niela sbb nyer... :P
ngeeeeee, bosku dgn baek atinyer bg angpow raya.....yeayyyyy.... sket pown jd la, dr xde langsung.... mekaseh dawun keladi.... ngeh3x....

abesssss

Nandos yg x Jadi....

Salam.......

hrrmmmm, dh lama gak yea goblog ku x hapdate....huhu, asik hapdate ngan lawak jer.... tyme kekeringan idea...haha...., sibuk buat2 sibuk palk kebelakangan neh...heeee.
Ari sabtu aritu, belah ptg apenye bahasa daaaa hb kata nk buka pose kt Nandos.... hb kata mummy banje... sbbnyer...hehe, nanti lenkali cite :P...... so kol 6.30++ ptg br kitaorg gerak dr umah... mummy dh bising2 dh ngan daddy, kot2 lmbt, kang xde tempt lak... sesampai kt situ.........  

dik, ade lg x tempat??
xde la kak.... hah amek kooo
lau akk takeaway bleh x dek??? tanye ngn muka kesian...haha kang takeaway pown xleh, padan muka...
takeaway bleh kak...

so kitaorg takeaway la, seb baik sempat smpi umah sblm berbuka.... tp pic sume x amek pown sbb msg2 sebokkkk mkn....hahaha. gurl pown mkn kemain byk, dia neh mmg ske aym Nandos neh, lenkali nk kena beli 1/4 tuk dia jer, xleh share2 dh ngn mummy yg kuat mkn neh... :P

abesss

SOSILAWATI ILANG!!!!!!!!

Salam........

korunk mesti kenal kan pengasas NV neh, dulu kecoh2 ms cerai ngan Nash tu.... mlm td tgk news ckp dia ilang ngan 3 lg individu lain....

nk bc berita lanjut kt MyMetro..... huh, wondering gak, mana la dia p yer, dilarikan/disorokkan....

tammat....

Friday, September 3, 2010

Muthu Oh Muthu.............


Salam....

MUTHU & THE INTERVIEWER
Interviewer : What is your birth date?
Muthu : 13th October
Interviewer : Which year?
Muthu : ... EVERY YEAR

MUTHU & HIS MANAGER
Manager asked to Muthu at an interview... .
Can you spell a word that has more than 100 letters in it?
Muthu replied: P-O-S-T-B-O- X

MUTHU & LONDON TRIP
After returning back from a foreign trip, Muthu asked his wife, Do I look like a foreigner? 

Wife : No! Why?
Muthu : In London, a lady asked me, "Are you a foreigner?". . that's why...
Wife : SHOCKED!



Moh layan seterusnya :P


This one will make your day... :P

 Salam.....



AH BENG
 
> Ah Beng bought a new mobile.
> He sent a message to everyone from his Phone Book &
> said, 'My Mobile No.. Has changed. Earlier it was Nokia
> 3310. Now it is 6610'
> ====================================
> Ah Beng : I am a Proud, coz my son is in Medical College .
> Friend: Really, what is he studying.
> Ah Beng: No, he is not studying, they are Studying him.
> ==========================================
> Ah Beng : Doctor, in my dreams, I play football every night.
> DR: Take this tablet, you will be ok.
> Ah Beng : Can I take tomorrow, tonight is final game.
> ===========================================
> Ah Beng : If I die, will u remarry?
> Wife: No! I'll stay with my sister. But if I die will u remarry?
> Ah Beng : No, I'll also stay with your sister.

Moh layan seterusnya :P

Thursday, September 2, 2010

Makkah Clock Tower

Salam.....

ni kite dpt dr email, pembikinan cm buat pilem laks hehe, Makkah Clock Tower... besar woorrrr... layan pix je la ea... :)

cantik kann ?? :) meh layan belen pic nyer yea... :P

Kan Pei ~~ Sekadar Selingan~~ :P

Salam......
A Chinese man and an English man were dining in a restaurant.
The Chinese man lifted his glass up and made a toast to the English man, “Kan Pei” (Cheers). The English man was confused but he continued eating.
This happened a few times and whenever the Chinese man wanted to drink he would always say “Kan Pei”
The English man only nodded and silently continued to drink and eat.
Not long after, the Chinese man once again said, “Kan Pei” whilst lifting up his glass.



This time, the English man put down his cutlery and angrily said to the Chinese man,
"It’s all right if you CAN’T PAY!” I'll pay!
So just shut up and eat”.

hahaha................ teruk2... ngehh... 

Tuesday, August 31, 2010

Perompak Tanda pada Rumah Sebelum Buat Kerja


Salam.....

selamat hr merdeka yg ke 53..... :)

td ms BW terbaca 1 artikel, 'Perompak Tanda pada Rumah Sebelum Buat Kerja' kt blog neh.. so, sempena hari raya yg bakal menjelma x lama lg... sama2 la kita berjaga2 :)

Ini adalah tanda-tanda yang mungkin digunakan untuk buat simbol/tanda/remark pada rumah yang dijadikan sasaran mereka.

Makna simbol:
  • [+] atau [-] bemaksud pemilik tidak di rumah di siang hari/malam
  • [Θ] bermaksud tinggal sendirian atau menyewa
  • [...] bermaksud tinggal 3 orang ahli keluarga
  • [√] rumah pernah dirompak sebelum ini
  • [*] bermaksud sasaran
  • [X] bermaksud bukan sasaran, tidak selamat
Kalau ada tanda-tanda pelik pada dinding atau mana-mana bahagian rumah anda baik laporkan kepada polis sebab kes ini telah pun diberitakan dalam akhbar tempatan berbahasa Cina. nk bc lanjut klik link neh :P


abessss

Monday, August 30, 2010

Sambutan Pra-Kemerdekaan :P

Salam....

pg td gurl p skull nk kena pakai pakaian tradisional :P ...... kengkawan dia pown pakai..heeeee. ade yg pakai cheongsam, punjabi suit, pokoknya ape2 je la, janji pakaian tradisional ..... tp ade gak yg x pakai, makpak dorg lupa kot :P. acc cekgu dorg dh bg memo buk awai2 g, suh pakai bj cenggitu arini neh 30hb Ogos....

Nie adalah bersempena ngan sambutan kemerdekaan yang akan kita sambut sok kann.... dan bertepatan dgn slogan 1Malaysia yg diwar2kan oleh PM kite..... dorg pakai pakaian tradisional memasing.... tp kalo ko ade bj cheongsam nk pakai pown ok gak, tp gurl xdak.... td nampk ade 1 chinese pakai bj kurung :)

moh layan pic gurl hek....

si gurl neh

Hari Ahad Kami....

Salam.....

Ari ahad smlm, kitaorg ber3 p Sogo nek train sbb mmg tau tetiap taun mmg gile jam kt area tuh, gurl la yg paling ske bila kata nek train... maklumla skali staun jer...hehehe. so here we go....


Saturday, August 28, 2010

1st Time Di Luar... :P

Salam....

smlm kitaorg berbuka kt luar jer, acc dh kali ke berapa tah hb dok ajak buka kat luar... tp cm xde ms jer, yela kan weekdays sibuk nk kena tgk kan hmwork gurl, weken laks cm malassssss jea nk kuor..hehe. [persiapan raya 1 hapah pown lom gie, waima baju gurl.....] so smlm kitaorg p la berbuka luor, gurl pown cuti sempena Nuzul Quran.... pegi dekt2 jea... tp seb baik book dl, lau x melopong la, penuh kooooo....
okok..... moh layan pic mknan :P


Friday, August 27, 2010

Ka-Ching PreLoved Nak Bg Duit Raya

Salam..........

Sapa nk duit raya??? moh kita pakat2 join Ka-Ching Preloved GA... :P, Lumayan gak tau adiah nyer, sape nk bg kan...kan... heeeee.



4 orang yang akan Ka-Ching Preloved pilih secara rawak Akan dapat
DUIT RAYA!
so, kalau nak tahu adiah nyer, bc belen yer, ngeeeeee

ASSOYFINGER67.....SEBUAH PERJALANAN: FENOMENA BULAN ADA DUA....ASSOYFINGER67 LIVE TONIGHT....

ASSOYFINGER67.....SEBUAH PERJALANAN: FENOMENA BULAN ADA DUA....ASSOYFINGER67 LIVE TONIGHT....

Thursday, August 26, 2010

Kuetiow VS Sardeennn

Salam....

xtau naper smlm & beberapa hr neh xde mood nk hapdate goblogku... huhu. Acc. nie menu berbuka pose ari senin & smlm... xyah la cite bebyk, pose kannnn.. abes lak liur den...hahaha

yg neh ari senin nyer, dr pg dok ngidam nk mkn ketiaw.... :P

hmmm, nie menu berbuka

~ Brain Tricks ~

Salam.......

cube try korunk buat neh, hehe. interesting huh... :P


abessss

Wednesday, August 25, 2010

Award Lg... heeeee

Salam.....

Ku menerima anugerah lg.... heeee. kali nie drpd Ellen... jauh dtg nyer dr Negeri Di Bawah Bayu..... yg neh senang jer, xyah wat n3, kusuke2... :P. so nie la ropa anugerah tu...

hikss, beautifool

Tuesday, August 24, 2010

Ketupat Sotong :drool:

Salam.....

hehe, mentang2 la x bgun sahur, mata neh asyik ke situ jer...haha. korunk penah mkn x ketupat sotong??? sedap woorrr, dolu2 omak selalu buat neh, tetiap kali bulan ramadhan.... heeee. tp skang dia dh x waper sihat dh :( Resepi nie ku cilok dr belog CikMin. Best2.... :). Tetiap ari mesti nk cuci mata kt belog dia, sume mknan sedap2... yet simple gak la, senang sket bg den yg xtahu pandai masak neh....heeeee.

pic nie pown ku cilok dr blog CikMin

So neh den tepek jer resepi

Pes Tyme Ter Misssss.....

Salam.....

ari ni ku termiss sahur, huhu..... naper henpun ku abes bateri???? tp seb baik smlm berbuka mkn nasi...haha, mlm td tdo kol doblas... kol 2.30 jaga, eheh, xkan la nk sahur kol awal sgt..... tdo lg..... pastu kol 3.00, henpun hb laks bunyik, dia wat alarm nk nengok bola ropanyer, tp tuan henpun x bgun2, ku off kan ajer, sekali...... terjaga kol 6.00.............. uwaaaaaaaaaa........ xper, dh beso tua bangka cenggini, xkan la xleh tahan... :P

ptg nie terasa nk mkn kuetiow guren la...hahaha, awalnyer dok berangan nk masak aper, ni gara2 x bgun sahur la neh..... :P

layan jap....  :drool:

abeeessss.....

Monday, August 23, 2010

Metered Earnings.... Apa tu????

Salam.....

br sat ni tergerak ati nk cek NN ku, tetiba ternampk sesuatu yg baru.....ME... ape tuh....huhu. Taiko2 sume tulun sket leh x?

Tks in advance.....

Yg benar,
Yg Ingin Tahu [:P]

Ellen's First GA... :P

Salam.....

kali ni kite telah ditag oleh mak tuk join GA plak..... huhu, cemano den nk buat neh, pes tyme neh, nebes pown ado...hehe. Cuba jaya la hek..... kpd rakan2 blogger, moh le kita join reramai... meriah sket.... heeeee

okok, GA ni dtgnyer dr Ellen dr Negeri Di Bawah Bayu..... :wink:
STICKER GA
19hb Ogos 2010~~~19hb Sept 2010
Tarikh Tutup : 19hb Sept 2010 pada atau sebelum jam 11.45 malam yer......
Create your own banner at mybannermaker.com!