Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, August 31, 2013

Rain Shield for Side Mirror :D

**** Post Melekat ****


Salam.....






Penghadang Hujan (Rain Shield) untuk Side Mirror kereta.
Mengelakkan cermin sisi kereta dari kabur akibat air hujan.
Muat untuk semua kereta yang mempunyai lebar side mirror 15-18cm, pendek kata (pjg x kata) kebanyakkan kete muat la, janji cermin kete tu boleh laras, maknanya cermin tu aje boleh digerak2kan, x kesah la gn tgn ke, auto ke, jgn cermin yg melekat mcm cermin kancil tu, heeee.
Material: PVA boleh lentur (flexible and durable) :P

Harga: RM20 sepasang termasuk kos pos express. Sape nak gtau, nak cari duit buat raya ni, ekekekeke


haishhh, mood nak mengupdate ke laut plak, susah betol sejak xde lappy ni, update gn haipad susah ohhh, *abammmm, bak laptop satu.... ekekekekeke



Thursday, July 25, 2013

Lagu Raya by Avril Lavigne :D








ahahahaha... belom raya lagi tp dah berangan dengo lagu raya... apa2 pon enjoyyy :)

Wednesday, July 10, 2013

Kami Kembali...

Huhuhu lama tak update ye. Memang bz sesangat lepas jadi driver gi antar/amik gegirl ke sekolah. Anyway, just want 2 wish you all "Selamat Berpuasa" ya.


Insya-Allah, lepas ni kita orang akan banyak2 sibukkan diri update blog ni. :)

Sunday, August 5, 2012

Warehouse Sales - Shamelin Perkasa

Salam....

Siang td jenjalan amik angin, terpandang plak ada jualan gudang (bergudang2) kat area Shamelin ni haa. Baju budak, kasut, alat solek, pakaian dewasa.. pendek kata semua ada lah and murah2 plak tu. Brand macam2 Kiko, Kauffman, Santa Barbara, Bonita, ellianto, dll. Setakat ni rasanya ada 6 gudang yg tengah buat sales sampai 12 August ni....

 Salah satu gudang (Enuca)
X sempat nak amik gambo bebyk, ni pon ehsan hb, heheheh *mummynye sibuk dok jengah sanasini :D
So pada sesapa yg ada kelapangan, leh la dtg cuci mata sok *smbl cuci poket skali, :P
Alat2 solek menyolek kat Enuca

kat Enuca ni best sket, kalau beli RM30 & above, dpt free gift :D